28/03/2024 9:44 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέος Βουτζάς τέλος για τον Γιώργο Μαρίνο! Ζει κάπου στα Νότια Προάστια

"Είναι κρίμα να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο»


Είναι γνωστό σε όλους πως ο Γιώργος Μαρίνος ζούσε για πολλά ζρόνια στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά. Όμως μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, έχουν χαθεί τα ίχνη του. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που τον προσέχει, ο σπουδαίος σόουμαν δεν ζεί πια στο Νέο Βουτζά και προφανώς δεν θα επιστρέψει ποτέ. Αντιθέτως μένει κάπου στα Νότια Προάστια και όπως λέει ο ίδιος άνθρωπος “είναι καλά”.

Αφοπλιστική απάντηση στην Άννα Φόνσου έδωσε ο άνθρωπος που βρίσκεται χρόνια κοντά στον Γιώργο Μαρίνο, που έχει επιλέξει να απομονωθεί. Ο άνδρας αυτός διατηρεί σε απομόνωση τον 83χρονο σήμερα πρώην ηθοποιό και παρουσιαστή, με το μυστήριο να δείχνει να έχει λυθεί από ορισμένους ως προς το πού μένει, αλλά εκείνον να μην επιθυμεί να γίνει αυτό γνωστό στο ευρύ κοινό.

Θέλοντας, μάλιστα, να μάθει νεότερά του, η Άννα Φόνσου είχε ζητήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον Γιώργο Μαρίνο.

«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου. Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια. Μια κοπέλα που τον περιποιόταν, μου είπε ότι είναι καλά, ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, δεν είναι δυστυχισμένος. Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε.

Νόμιζα ότι θα ξαναβγεί στο επάγγελμα. Είχε κάνει την εγχείρηση, είχε πάρει τα πάνω του και μου έλεγε ότι θέλει να παίξει στο Εθνικό. Γι’ αυτό έμεινα έκπληκτη τώρα που χάθηκε, γιατί ήταν πολύ καλά και κούκλος», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου.

Η σκληρή απάντηση του άνδρα που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο

Στην επιστολή που έστειλε στην πρώην υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, η Άννα Φόνσου αναφορικά με τον Γιώργο Μαρίνο, απάντησε ο άνθρωπος που φροντίζει εδώ και αρκετό καιρό τον γνωστό ηθοποιό.

Η Άννα Φόνσου, η οποία υπήρξε καλή φίλη του Γιώργου Μαρίνου είχε εκφράσει την ανησυχία της για την κατάστασή του, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας που τον φροντίζει, τον κρατάει απομονωμένο.

Μιλώντας στο Star, ο άνδρας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος υποστήριξε ότι «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους.

Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο».

Διαβάστε ακόμη: 

Αθανάσιος Ζούτσος: Σε εκδήλωση για τους πυρόπληκτους της Παλλήνης, χόρεψε το «Βρέχει φωτιά στην στράτα μου»!

Προσοχή! Υποπτο αυτοκίνητο κυκλοφορεί στην περιοχή του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης

H πλατεία Λαυρίου τη δεκαετία του ΄70

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *