19/04/2024 2:19 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα! Ένα “μάθημα” υγιεινής διατροφής για μικρούς και μεγάλους (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Αγαπώ το σώμα μου, τρέφομαι σωστά" στο 1ο Δημοτικό Σχολείο


Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας, έγινε χθες Παρασκευή 07/10 στις 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου-4ου Δημοτικού Σχολείου η ενημερωτική ομιλία “Αγαπώ το σώμα μου, τρέφομαι σωστά”.

Το θέμα της ομιλίας όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο, ήταν τα οφέλη της υγιεινής διατροφής. και γι αυτά ακριβώς τα οφέλη ενημέρωσαν γονείς και παιδιά που έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση, οι δύο ομιλήτριες: Η Χριστίνα Κουτζαβεκιάρη ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και η Μικέλα Καϊκάρη από την μεριά της ως Θετική Ψυχολόγος.

Μικροί και μεγάλοι που παραβρέθηκαν παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τις ομιλίες των “ειδικών” όπου με αναλυτικά στοιχεία και με παραδείγματα τόνισαν το πόσα οφέλη έχει η υγιεινή διατροφή στο σώμα μας και στο μυαλό.

Σίγουρα τέτοιες πρωτοβουλίες είναι άξιες λόγου και αναφοράς, γι αυτό παρόμοιες εκδηλώσεις θα πρέπει να γίνονται συχνά σε όλα τα σχολεία.

Στο τέλος της εκδήλωσης πάντως περίμενε όλους μια ευχάριστη γευστική έκπληξη. Δια χειρός Μαρίας Πιστέντη (“Κατσαρόλα”), η οποία έφτιαξε αυτά τα υπέροχα κεκάκια.

Διαβάστε ακόμη: 

Απείλησαν και λήστεψαν τον 16χρονο γιο του Χ. Στρατίκη στα Σπάτα

Πολεοδομία Παλλήνης! Τοχει ξανακάνει ο 80χρονος στην Αγ. Παρασκευή, αλλά με καραμπίνα

Μια βραδιά στη Ραφήνα γεμάτη μνήμες και συγκινήσεις (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *