28/03/2024 6:05 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πολύ δύσκολες ώρες για Πέτρο Φιλιππίδη και Ελπίδα Νίνου! Ζητούν δανεικά από φίλους

Ο… εφιάλτης των πλειστηριασμών συνεχίζεται για τον γνωστό ηθοποιό


Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο εβδομαδιαίου περιοδικού η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση λόγω των εξελίξεων με τις κατηγορίες εναντίον του και τα δικαστήρια και η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού Ελπίδα Νίνου έχει αναγκαστεί να ζητάει δανεικά χρήματα από φίλους τους!

Η δίκη του γνωστού ηθοποιού βρίσκεται σε εξέλιξη και τα οικονομικά προβλήματα πλέον για την οικογένειά του είναι τεράστια. Ως γνωστόν κατηγορείται για μία υπόθεση βιασμού το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού. Η δίκη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και καθημερινά οι αποκαλύψεις για την υπόθεση είναι συγκλονιστικές.

Η Ελπίδα Νίνου βρίσκεται από την αρχή στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού και τον στήριξε τόσο με την κατάθεσή της όσο και με τις κινήσεις της τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, πρωτοσέλιδο περιοδικού αναφέρει πως πλέον η οικογένεια Φιλιππίδη βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση λόγω των εξελίξεων και η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού έχει αναγκαστεί να ζητάει δανεικά χρήματα από φίλους τους!

Ιδού:

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Τι κατέθεσαν η Ράνια Σχίζα και ο Τάσος Χαλκιάς

Τρεις ηθοποιοί μάρτυρες στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη κατέθεσαν ότι δεν θυμούνταν την πρώτη καταγγέλλουσα στο θέατρο «Ήβη», στην παράσταση «Κουζίνες», όπως και ότι δεν γνώριζαν ότι υπήρχε συμπληρωματικός ρόλος στο έργο.

Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Στην κατάθεσή του, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο Τάσος Χαλκιάς, ηθοποιός της παράστασης, είπε ότι η συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν «άψογη», χαρακτηρίζοντάς τον «άνθρωπο τελειομανή». «Αυτή η τελειομανία που τον διακατέχει είναι πάνω στη δουλειά. Μπορεί να ήταν σκληρός πολλές φορές, μπορεί να ξεπέρασε τα όρια, αλλά αυτό πάντα μέσα στα πλαίσια της δουλειάς», πρόσθεσε.

Τόσο ο Τάσος Χαλκιάς, όσο και οι Ζέτα Μακρυπούλια και Ουρανία Σχίζα, που συμμετείχαν στην ίδια παράσταση, ανέφεραν πως δεν θυμούνται την πρώτη καταγγέλλουσα στο θέατρο «Ήβη» στην παράσταση «Κουζίνες». Επίσης, και οι τρεις μάρτυρες τόνισαν πως ποτέ δεν είχαν ακούσει για συμπληρωματικό ρόλο στο συγκεκριμένο έργο, όπως η συγκεκριμένη καταγγέλλουσα έχει υποστηρίξει. Ακόμη, κατέθεσαν πως δεν θυμούνται ή δεν την είχαν δει ποτέ στο θέατρο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είπε στην κατάθεσή της συγκεκριμένα: «Δεν γνωρίζω την καταγγέλλουσα. Γνωρίζω τη μητέρα της. Δε θυμάμαι ούτε το κορίτσι, ούτε να της είπα κάτι. Δεν θυμάμαι το 2008 να την συνάντησα στις τουαλέτες. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν υπήρχε έξτρα ρόλος. Έξι ξεκινήσαμε, έξι τελειώσαμε. Αν υπήρχε κάποια στιγμή κάποια ιδέα, δεν το ξέρω. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω συναντήσει κορίτσι στην τουαλέτα και να έχω πει αυτά. Ζήτω συγγνώμη, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο».

Εισαγγελέας: Επιτρεπόταν στις πρόβες να έρχονται τρίτοι και να βλέπουν την παράσταση;

Μάρτυρας: Γενικά απαγορεύεται, αλλά εξαρτάται από τον σκηνοθέτη.

Έχασε τα σπίτια του ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στα δικαστήρια μετά τις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Την ίδια στιγμή ο… εφιάλτης των πλειστηριασμών συνεχίζεται για τον ηθοποιό και την Ελπίδα Νίνου. Θυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες στο στόχαστρο είχε βρεθεί μια μεζονέτα στο Ψυχικό, η οποία ανήκε στο ζεύγος Φιλιππίδη-Νίνου, η οποία μετά από δύο αναστολές και διόρθωση προς τα πάνω της τιμής πρώτης προσφοράς, πέρασε σε νέους ιδιοκτήτες σε μια συμφωνία που έγινε εκτός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Επιπλέον, πριν από μερικές μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου άλλαξε χέρια μια μονοκατοικία στον οικισμό Λιαπάδες στην Κέρκυρα, η οποία μέχρι πρότινος υπήρξε κάτω από την ιδιοκτησία του Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του Ελπίδας Νίνου. Να σημειωθεί ότι η τιμή στην οποία κατακυρώθηκε στο νέο ιδιοκτήτη έκλεισε στις 61.100 ευρώ.

Αυτή τη φορά την επανεμφάνισή της στην πλατφόρμα έκανε η εξοχική κατοικία που διατηρεί ο γνωστός ηθοποιός στο Σοφικό Κορινθίας, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο η διαδικασία τέθηκε προσωρινά σε αναστολή, σύμφωνα με το capital.gr. Περίπου ένα χρόνο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου έχει δρομολογηθεί εκ νέου να γίνει προσπάθεια για την εκποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου εφόσον δε μεσολαβήσει κάποια κίνηση για την αποτροπή του πλειστηριασμού, τον οποίο επισπεύδει η Intrum Hellas.

Ο πλειστηριασμός αφορά σε ένα οικόπεδο, συνολικής έκτασης 1.242 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Αμμόνι της δημοτικής κοινότητας Σοφικού του δήμου Κορινθίων εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Υπαλλήλων Τραπέζης της Ελλάδος. Το συγκεκριμένο οικόπεδο, το οποίο είναι άρτιο κατά κανόνα και οικοδομήσιμο, προήλθε από μεγαλύτερη έκταση 3.222,580 στρεμμάτων μετά από κατάτμηση της σε οικόπεδα ενώ αποκτήθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Ελπίδα Νίνου πριν ακριβώς 22 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 23 Οκτωβρίου 2000.

Στο εν λόγω οικόπεδο έχει ανεγερθεί μια διώροφη οικοδομή με υπόγειο, η οποία αποτελείται από υπόγειο με αποθηκευτικός χώρος, επιφάνειας 30 τ.μ., από ημιυπόγειο, που έχει διαμορφωθεί σε αυτόνομο ξενώνα και πέρα από την εσωτερική σκάλα επικοινωνίας έχει ανεξάρτητη κύρια είσοδο από την νοτιοδυτική πλευρά της κατοικίας και περιλαμβάνει ένα χώρο καθιστικού, ένα υπνοδωμάτιο, στο πίσω μέρος του οποίου υπάρχει κουζίνα με συνεχόμενο λουτρό και εξώστη προς την πρόσοψη, από ισόγειο με το χώρο υποδοχής, τραπεζαρία, εσωτερική σκάλα προς την σοφίτα, ενιαίο χώρο καθιστικού, χώρο σαλονιού, ανεξάρτητο χώρο με δύο υπνοδωμάτια και λουτρό και εσωτερική σκάλα προς το ημιυπόγειο καθώς και από σοφίτα, που έχει διαμορφωθεί σε κουζίνα με ανοικτό εξώστη από όπου φαίνεται το καθιστικό, ενώ στο πίσω μέρος της υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα με ανεξάρτητο λουτρό.

Η συνολική επιφάνεια της κατοικίας είναι 181,12 τ.μ. ενώ διαθέτει εξαιρετική θέα στον όρμο του Μικρού Αμονιού καθώς το οικόπεδο βρίσκεται σε αμφιθεατρική θέση και σε μικρή απόσταση από την ομώνυμη παραλία.

Διαβάστε ακόμη: 

Ραφήνα: Αύριο Τετάρτη το τελευταίο “αντίο” στον Γιώργο Παπαθανασίου

Έρχεται η “Λευκή Νύχτα” στην Αρτέμιδα με Τριαντάφυλλο και πολλές εκπλήξεις

Νέα Μάκρη: Έκοψαν 30 κορμούς εν μια νυκτί για καυσόξυλα!!! (βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *