07/09/2024 7:51 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα! Ρεζερβέ καθίσματα σε θεατρική παράσταση!!! – Είχαν “πιάσει” πάνω απ΄τη μισή αίθουσα

Απίστευτο; Οκτώ σειρές και στα 3 μέρη είχαν ταμπέλες reserve!


Το λες και απρέπεια, το λες και ασέβεια. Που έχετε ακούσει ή έχετε δει να πηγαίνετε να δείτε μια θεατρική παράσταση και πάνω από τα μισά καθίσματα να είναι “ρεζερβέ”! Κι όμως συνέβη Που αλλού; Στη Ραφήνα, την εποχή της νέας δημοτικής αρχής ή αλλιώς της νέας τάξης πραγμάτων!!!

Εν αγνοία τους; Από απειρία, από λάθος… Κανείς δεν γνωρίζει. Το θέμα είναι πως συνέβη και πολλοί δημότες που χάρηκαν γι αυτή την πρωτοβουλία, μια και μιλάμε για το Θεατρικό Εργαστήρι της Ραφήνας, ξενέρωσαν, θύμωσαν και τα πήραν στο κρανίο αντικρίζοντας στα καθίσματα, λευκά χαρτιά με ονόματα όπως… “Βάσια”, “Πίκουλης” κλπ.

Μια συγνώμη, όχι ότι σώζει το όλο συμβάν, της ασέβειας και της απρέπειες θα πούμε για άλλη μια φορά, αλλά τουλάχιστον, ας πούμε πως θα ήταν τουλάχιστον μια κίνηση προς όλους αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν…

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην πρώτη -νηαι στην πρώτη- παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου Ραφήνας στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της η πρώην πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας κα Χριστίνα Παναγιώτου, οι πολλοί θεατές, που θέλησαν να τιμήσουν το Θεατρικό εργαστήρι της Ραφήνας, ερχόμενοι και μια ώρα πριν την έναρξη του εργου, αντίκρυσαν το μισό θέατρο κατειλημμένο!! Οκτώ σειρές και στα 3 μέρη είχαν ταμπέλες reserve!

‘Οπως τονίζει παρόμοιο περιστατικό δεν έχει υπάρξει ξανά στα 35 χρόνια ύπαρξης του θεάτρου στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ραφήνας

Τέτοιες τακτικές λειτουργούν αποτρεπτικά για τον κόσμο και στενοχωρούν…Απαράδεκτες!!, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *