26/02/2024 8:50 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
To anatolika24.gr είναι το νέο ειδησεογραφικό Site της Ανατολικής Αττικής, καθώς επίσης και το πιο αποτελεσματικό εργαλείο προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησής σας σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.
 
Το anatolika24.gr είναι ένα σύγχρονο ελληνικό ενημερωτικό site που παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις σε όλους τους Δήμους της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο, με εγκυρότητα, αξιοπιστία, πολυφωνία, ταχύτητα και ίσες αποστάσεις χωρίς αγκυλώσεις, σε όλες τις μορφές της διαδικτυακής online ενημέρωσης.
 
Το anatolika24.gr προσφέρει συνεχή ειδησεογραφική κάλυψη όλο το 24ωρο με αποκαλυπτικό και αποκλειστικό και πρωτογενή περιεχόμενο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός απαιτητικού κοινού, που αναζητεί ακριβείς πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία περιήγησης.
 
Διαφμήμιση
 
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι σήμερα η παραδοσιακή διαφήμιση έχει χάσει ένα μέρος από την αίγλη της. Μία σημαντική μερίδα του καταναλωτικού κοινού παραμένει δύσπιστη έναντι των διαφημίσεων, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου οι καταναλωτές, δεχόμενοι εκατοντάδες ερεθίσματα σε καθημερινή βάση, δεν προσέχουν πλέον τα διαφημιστικά μηνύματα.
 
Ως εκ τούτου, το τμήμα marketing του anatolika24.gr, αναζήτησε ένα πιο αποτελεσματικούς και καινοτόμους τρόπους προώθησης σε συνδυασμό με όλες τις άλλες μεθόδους.
 
Ένας πολύ διαδεδομένος και έμμεσος τρόπος προώθησης και προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών, ο οποίος γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής είναι το Advertorial marketing. To Advertorial marketing είναι η διαφημιστική ενέργεια μίας εταιρείας που γίνεται μέσω αρθρογραφίας και σε μορφή ενημέρωσης, ή ακόμα και σε βίντεο υπό μορφή συνέντευξης ‘η παρουσίασης με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην τεχνολογία.
 
Φυσικά λόγο των δυνατοτήτων του ιντερνέτ αυτό δεν περιορίζεται μόνο σε μορφή κειμένου. Αλλά μπορεί να έχει πολύπλευρες μορφές και μηχανισμούς εκμετάλλευσης από μία εταιρεία.
 
Πρόκειται για άρθρα που δημιουργούνται και τα οποία συνδυάζουν τη δύναμη του ειδησεογραφικού/ενημερωτικού περιεχομένου και της διαφήμισης. Συνδυάζοντας μοναδικούς τρόπους προβολής μέσα στην σελίδα μας καθώς και με δυνατή παρουσία στα social media (Facebook Fan Page, Twitter) επιτυγχάνουμε να κάνουμε γνωστή την επιχείρησή σας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα καθώς και τις πωλήσεις σας.
 
Επιπρόσθετα, ένας τρόπος διαφήμισης στον ψηφιακό κόσμο είναι τα Banners. Εικαστικά τοποθετημένα σε ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας (portals, guides κ.λ.π.) τα οποία προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή των επισκεπτών προβάλλοντας διαφημίσεις. Τα διαφημιστικά banners μπορούν να βοηθήσουν αρκετά την online παρουσία σας αρκεί βεβαία να είναι έξυπνα, σωστά τοποθετημένα και η ιστοσελίδα που τα προβάλει να πληροί κάποια βασικά χαρακτηριστικά όπως απαιτεί το διαδίκτυο τη σημερινή εποχή.
 
Τρόποι προβολής στο anatolika24.gr
 
Διαφημιστικό Άρθρο
 
Διαφημίστε την επιχείρηση σας με:
 
κείμενο + φωτογραφίες
κείμενο + φωτογραφίες + video.
Banners
 
Εμφάνιση banner σε όλες τις σελίδες 
Εμφάνιση banner στην κεντρική σελίδα 
Συνδυασμός των δύο παραπάνω
Εμφάνιση banner /εμφανίσεις
Προώθηση banner/διαφήμισης στα social media
Δημιουργία Banners
Αγγελίες
 
Το anatolika24.gr υποστηρίζει τη δημοσίευση αγγελιών. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο κείμενο και σε φωτογραφίες, ενώ η δημοσίευση των αγγελιών χρεώνεται με μηνιαίο κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
 
Διαγωνισμοί μέσω Facebook
 
Αυξήστε τα Like της σελίδας σας στο Facebook διοργανώνοντας διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.
 
Οδηγός επιχειρήσεων 
 
Καταχωρήστε την επιχείρηση σας
 
Καταχώριση Ιατρικών επαγγελμάτων (Ιατρικός Οδηγός)
 
Στην νέα αυτή υπηρεσία καταχωρούνται μόνο Ιατρικά Επαγγέλματα για ετήσια βάση.
 
Επίσης αναλαμβάνουμε…
 
Βιντεοσκόπηση εκδήλωσης
Δημιουργία ιστοσελίδων
Προβολή στα Social Media
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ anatolika24.gr ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ:
 
Απεριόριστες εμφανίσεις
Απεριόριστες επισκέψεις
Απεριόριστο μέγεθος φιλοξενίας banner
Εγγύηση εμφάνισης της διαφήμισής σας με την πολιτική περιορισμένου αριθμού διαφημίσεων
Εμφάνιση άρθρων-διαφημίσεων
 
Με σημαντική εμπειρία στο χώρο του Digital Marketing, με επίσημα στατιστικά στοιχεία Google Analytics, με την πιο εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τις πλέον επαγγελματικές και αποτελεσματικές διαδικτυακές καμπάνιες προβολής της επιχείρησής σας
 
Νέοι καινοτόμοι τρόποι διαφήμισης και επικοινωνίας
 
1. ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ SOCIAL MEDIA | INSTAGRAM ΚΑΙ FACEBOOK STORIES
 
Στην ετήσια διάσκεψη ανάπτυξης F8, το Facebook ανέφερε ότι η μορφή Story είναι πιο δημοφιλής από τo News Feed, με 300 εκ. στο Instagram να χρησιμοποιούν τα stories για να δουν οργανικό περιεχόμενο χρηστών, αλλά και διαφορετικών brands κάθε μέρα.
Το πιο συγκλονιστικό από όλα είναι ότι τα brands μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν τα stories για τη δική τους διαφήμιση. Η ευελιξία της μορφής Stories δίνει τη δυνατότητα εκτέλεσης σχεδόν κάθε είδους καμπάνιας, συμπεριλαμβανομένης της ευαισθητοποίησης σχετικά με το brand (brand awareness), της αύξησης της κυκλοφορίας για περισσότερα κλικ, της αύξησης του αριθμού εγκατάστασης μιας εφαρμογής και άλλων.
 
Υπάρχουν εύκολοι και αποτελεσματικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσουν τις ιστορίες με μεγαλύτερη επιτυχία, εφόσον δεν είναι ακόμα τόσο «κορεσμένες» όσο οι διαφημίσεις του News Feed ή άλλων ψηφιακών καναλιών.
 
Όσον αφορά το περιεχόμενο των ιστοριών, το βίντεο μικρής διάρκειας είναι το καλύτερο στοίχημα για τα brands. Οδηγεί 9 φορές περισσότερο τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα μιας επιχείρησης συγκριτικά με τις στατικές εικόνες των διαφημίσεων.
 
Τα stories με διαφημιστικό περιεχόμενο πρέπει να είναι σύντομα (κάτω από 15 δευτερόλεπτα) και το «βίντεο» μπορεί να αποτελείται από τα πιο βασικά στοιχεία.
Οι διαφημιζόμενοι πρέπει να βρίσκουν συνεχώς νέες διόδους έξω από το κορεσμένο ψηφιακό οικοσύστημα για να συνδεθούν με τους καταναλωτές τους, και τώρα, τα stories είναι η απάντηση.
 
Το anatolika24.gr αναλαμβάνει τη διαχείριση των Social Media με ειδικευμένο προσωπικό και δημιουργεί Stories, ειδικά σχεδιασμένα για την εκάστοτε επιχείρηση. 
 
2. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LIVE STREAMING
Παρέχουμε υπηρεσίες Live Streaming για συνέδρια, αθλητικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, εκπαίδευση, συναυλίες και ένα ευρύ φάσμα άλλων εκδηλώσεων.
 
Οι τεχνολογικές εξελίξεις της τελευταίας δεκαετίας, μας έχουν εξοικειώσει με την ζωντανή μετάδοση γεγονότων που μπορούμε να παρακολουθήσουμε από οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε μέσω των Social Media.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε καθιστούν την ανάγκη αυτή επιτακτικότερη, καθώς και η τεχνολογική έκρηξη της εποχής ανοίγουν νέους δρόμους στην ενημέρωση των πελατών και στην προβολή της επιχείρησής τους.
H νέα μας υπηρεσία Live Streaming, δίνει τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης (εως τεσσάρων πηγών εικόνας) στα Social Media (Facebook, YouTube, Twitch, Skype, Zoom κ.α.).
 
Επίσης μέσα από την Live streaming μετάδοση, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη διαφήμιση κατά τη ροή της μετάδοσης, είτε η εταιρεία μας είτε ο ενδιαφερόμενος.
 
Η διαφήμισή σας έχει αξία! Επιλέξτε σωστά πού και πώς θα διαφημιστείτε! Στο anatolika24.gr δημιουργήσαμε για εσάς πακέτα διαφήμισης που κάνουν τη διαφορά!
Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι τώρα για τη διαφήμιση και Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 6974435535, ώστε να βρούμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για εσάς.