07/09/2024 3:48 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Για 50 ευρώ ξυλοκοπήθηκαν και μαχαιρώθηκαν οι εθελοντές στην Πηγή Φυλής

Στις Αχαρνές συνελήφθησαν οι 5 από τους δράστες - Αναζητούνται ακόμη 2 άτομα.


Για 50 ευρώ φέρεται – σύμφωνα με ισχυρισμούς – ότι υπήρξε ο ξυλοδαρμός των δύο εθελοντών από ομάδα αγνώστων, πριν από έναν μήνα στην Πηγή Φυλής, όπως αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στον in.gr!

Ως δράστες που συνελήφθησαν ύστερα από πολυήμερη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής είναι πέντε νεαροί ηλικίας 22 έως 23 ετών που διαμένουν στην περιοχή των Αχαρνών.

Όπως είναι γνωστό, το βράδυ της 24ης Μαΐου 2024 τέσσερις εθελοντές διανυκτέρευσαν σε υπαίθριο χώρο στην Πηγή Φυλής, όπου θα προέβαιναν σε δράσεις καθαρισμού. Το πρωί της 25ης Μαΐου, 7 άτομα που επέβαιναν σε δύο οχήματα, προσέγγισαν τους εθελοντές και τους ρώτησαν γιατί βρίσκονται στο δάσος.

Στη συνέχεια, όπως έχει υποστηριχθεί αλλά δεν έχει τεκμηριωθεί, υπήρξε συζήτηση για αγοραπωλησία ινδικής κάνναβης κι αφού αυτή πραγματοποιήθηκε, οι νεαροί αναχώρησαν. Επέστρεψαν, ωστόσο, λίγο αργότερα και άρχισαν να χτυπούν τους δυο από τους εθελοντές με τα χέρια και με μαχαίρι (τύπου πεταλούδα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ έφτασε στα ίχνη των πέντε νεαρών από τα δεδομένα καμερών σε απόσταση μέχρι 20 χιλιομέτρων από το σημείο της συμπλοκής, από άρση απορρήτου συνομιλιών κι άλλες ενέργειες. Αναζητούνται ακόμη 2 άτομα.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε σε περιοχές των Αχαρνών και του Αιγάλεω, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Φυλής, Αιγάλεω και Ιλίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι (τύπου πεταλούδα), πλήθος κινητών και τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της έρευνας κατεγράφησαν συνομιλίες των κατηγορουμένων νεαρών, όπου εξέφραζαν φόβους και λάμβαναν μέτρα αποφυγής της σύλληψης τους.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *