08/09/2024 2:54 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καταγγελία! Οδηγός λεωφορείου κάπνιζε στη διαδρομή για Βραυρώνα (φωτό)

Παρότι απαγορεύεται τους απάντησε πως "Είμαι ξύπνιος από τις 5:00 το πρωί και είναι δικαίωμα μου να καπνίζω"


Επιβάτης λεωφορείου καταγγέλλει πως σήμερα το μεσημέρι στο δρομολόγιο 304, από Νομισματοκοπείο για Βραυρώνα, ο οδηγός αν και όπως είναι γνωστό απαγορεύεται, εκείνος κάπνιζε.

Όταν ρωτήθηκε από επιβάτες, αν γνωρίζει πως απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στο λεωφορείο, εκείνος απάντησε πως είναι ξύπνιος από τις 5:00 το πρωί και είναι δικαίωμα του να καπνίζει.

Μάλιστα ανέφερε πως και πολλοί επιβάτες καπνίζουν, άρα γιατί να μην το κάνει και αυτός

Όπως τονίζει τα προβλήματα με τα λεωφορεία από τότε που ο ΟΑΣΑ έκανε συμφωνία με τα ΚΤΕΛ, είναι τεράστια, καθώς σχεδόν ποτέ δεν φτάνουν στην ώρα τους, ενώ πολλές φορές “τρώνε”, όπως χαρακτηριστικά τονίζει και δρομολόγια τα οποία δεν πραγματοποιούνται ποτέ, με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι επιβάτες να πάνε στην δουλειά τους.

Ο ίδιος εργάζεται στη Βασιλίσσης Σοφίας και πρέπει να βρίσκεται εκεί στις 06:20 το πρωί, όμως υπάρχουν ημέρες που αν και εκείνος ξεκινάει από τις 5:00 φτάνει στη δουλειά του στις 07:30!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

1 σκέψη για το “Καταγγελία! Οδηγός λεωφορείου κάπνιζε στη διαδρομή για Βραυρώνα (φωτό)”

  1. Εννοείται πως δεν ενοχλούνται όλοι με το τσιγάρο. Πρέπει όμως όταν κάποιος ενοχλείται και μας το λέει να δείχνουμε κατανόηση και να περιμένουμε μέχρι να κατέβει. Εξάλλου δε θα είναι μέσα στο λεωφορείο σε όλη τη βάρδια του. Θα μπορούσε απλά ο οδηγός να πει συγγνώμη. 1 λέξη και τέλος. Έτσι δε θα είχε γίνει ποτέ θέμα συζήτησης. Κάποιες φορές χρειάζεται να κάνεις το κορόιδο για να βγεις από πάνω. Είναι θέμα χειρισμού.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *