08/09/2024 2:27 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Mάτι: Ξεγυμνώθηκε τελείως στην παραλία, μπροστά σε λουόμενη

Ήταν μόνη της όταν ο επιδειξίας τα έβγαλε όλα κι άναψε τσιγάρο


Ένα σοβαρό περιστατικό, που δεν είναι πρωτόγνωρο για τη συγκεκριμένη περιοχή, σημειώθηκε στο Μάτι, όπως καταγγέλλει χρήστρια του Facebook.

Σύμφωνα με το ποστάρισμά της, το μεσημέρι της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 16.45, άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών την πλησίασε στη μικρή παραλια βόρεια της γνωστής ως «εξέδρας» και γδύθηκε μπροστά της, ενώ είναι γνωστό ότι δεν επιτρέπεται ο γυμνισμός.

Η καταγγελία:

Σήμερα Τρίτη στις 4.45, στο μικρό παραλιάκι (2ο βορείως της “Εξέδρας”), ήμουν μόνη και εμφανίστηκε άνδρας περίπου 50 ετών, λεπτός 1.80 με γκρί κοντά και πυκνά μαλλιά, καλοχτενισμένα με χωρίστρα και μαγιώ τύπου “σλιπ” με σχέδιο σημαίας μπλέ/κόκκινο.

Είναι έλληνας, γιατί με χαιρέτισε σε άπταιστα ελληνικά και αμέσως μετά γδύθηκε εντελώς και άναψε τσιγάρο ξαπλώνοντας δίπλα μου.

Γύρισα την πλάτη και αμέσως σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ήρθα σε διαπληκτισμό μαζί του για το ότι ξεγυμνώθηκε, καθώς δεν υπήρχε κανείς σε όλη την παραλία και το θεώρησα επικίνδυνο.

Μόλις πήγα στο διπλανό παραλιάκι, ντύθηκε και απομακρύνθηκε πεζή προς Γαβριήλ, απο το δύσβατο παραλιακό κομμάτι.

ΥΓ Για να σας προλάβω, δεν είναι κανείς απο τους δύο περσινούς. Ούτε ο ηλικιωμένος γυμνιστής, ούτε ο νεαρός που έκοβε βόλτες πάνω στο μονοπάτι και φωτογράφιζε.

marathonpress.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *