08/09/2024 2:31 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Δήμος Αχαρνών τίμησε την πρωταθλήτρια του τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου

Λίγο πριν αναχωρήσει για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι


Την πρωταθλήτρια του τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου τίμησε ο Δήμος Αχαρνών λίγο πριν φύγει για Παρίσι. Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πέτρινο όπου ο Δήμος Αχαρνών πρωταθλήτρια του τζούντο και 7η Ολυμπιονίκη στο Τόκυο, Ελισάβετ Τελτσίδου, λίγο πριν αναχωρήσει για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι.

Η τιμητική εκδήλωση για την Ελισάβετ Τελτσίδου όπου της παραδόθηκε και η επιταγή των 5000 ευρώ όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, «ξεχείλιζε» από υπερηφάνεια και αισιοδοξία και συνάμα ήταν, μια ακόμη, απόδειξη του διαρκούς ενδιαφέροντος του Δήμου Αχαρνών για τους αθλητές και τις αθλήτριές του, στους οποίους παρέχει τα μέσα και τους πόρους που χρειάζονται για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η αθλήτρια που έκανε τα πρώτα της βήματα στο άθλημα στον ΕΟΣ Αχαρνών και μέχρι σήμερα έχει κατορθώσει να συγκαταλέγεται στα κορυφαία ονόματα του τζούντο έχει αποδείξει πως δεν είναι μόνο πρότυπο αθλήτριας αλλά το σημαντικότερο, πρότυπο ανθρώπου και πηγή έμπνευσης για κάθε νέο, αθλητή και συμπολίτη μας, αφού η ευγενής άμιλλα και το ήθος τη χαρακτηρίζουν απόλυτα.

Στο πείσμα, στην αποφασιστικότητά της αλλά και στις αθλητικές τις ικανότητες αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο οποίος στην ομιλία του εξήρε τον χαρακτήρα της αθλήτριας, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα κορίτσι συνεσταλμένο μα και αποφασιστικό που ξέρει τι θέλει και κυρίως, ξέρει να αγωνίζεται για να κάνει τα όνειρα της, τα όνειρα όλων μας για την πατρίδα πραγματικότητα.

Ο Δήμαρχος της ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς και να επιστρέψει με το μετάλλιο στην Ελλάδα!

Για την Ελισάβετ Τελτσίδου μίλησαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωφελών Δομών Νίκος Δαμάσκος, ο Πάτερ Τίτος εκ μέρους του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας τζούντο Νίκος Ηλιάδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζούντο Μιχαηλίδης Δημήτριος, ο προπονητής τζούντο του ΕΟΣ Αχαρνών Duru Gogoua, η πρόεδρος του ΕΟΣ Αχαρνών Εύα Μπάλιου, το μέλος της ΕΟΕ Κατερίνα Κατώπη Λυκιαρδοπούλου καθώς και η μητέρα της πρωταθλήτριας Ελένη Πεσιρίδου.Όλοι οι ομιλητές συνεχάρησαν την αθλήτρια για το ήθος και τον χαρακτήρα και της ευχήθηκαν να επιστρέψει στην πατρίδα και την πόλη μας με το Ολυμπιακό μετάλλιο.

Παίρνοντας τον λόγο η Ελισάβετ Τελτσίδου φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τον Δήμο Αχαρνών για την όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμή της, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο δικό της μυστικό επιτυχίας που περιλαμβάνει αυταπάρνηση, πίστη, πειθαρχία και πάνω από όλα θέληση να ξεπερνάς τις δυσκολίες.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση έδωσε το παρών και η πρωταθλήτρια του τριπλούν από τις Αχαρνές, Βούλα Παπαχρήστου η οποία μαζί με την Ελισάβετ Τελτσίδου είχαν εκπροσωπήσει την πόλη μας στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *