07/09/2024 11:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θλίψη στις Αχαρνές: Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Κουμπούρη

Η κόρη της θανούσας, Ρένα Κουμπούρη, σε συγκινητικό της μήνυμά της στα social media αποχαιρετά τη μητέρα της


Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου πραγματοποιήθηκε, σήμερα στις 12:30, η εξόδιος ακολουθία της Σοφίας Κουμπούρη (χήρα Αθανάσιου Κουμπούρη) και εν συνεχεία η ταφή έγινε στο παλαιό νεκροταφείο Αχαρνών.

Η κόρη της θανούσας, Ρένα Κουμπούρη, σε συγκινητικό της μήνυμά της στα social media αποχαιρετά τη μητέρα της και ζητά αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί, μπορεί να δώσει το ποσό αυτό στον εθελοντή εκπρόσωπο του “Χριστοδούλειου Ιδρύματος”, ο οποίος θα βρίσκεται με σφραγισμένο κουτί, στην είσοδο του Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Την εκλιπούσα κατευοδώνει η Ι.Λ.Ε.Α.

Η Σοφία υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή στους συμπατριώτες μας, μέλος της Ι.Λ.Ε.Α., δωρήτρια και χορηγός μας. Ήταν μητέρα της Ειρήνης Κουμπούρη και φυσική θυγατέρα του εκτελεσμένου από τους Γερμανούς Γεωργίου Χειλετζάρη. Υπήρξε θετή θυγατέρα της Όλγας Χρήστου Σύρμα, το γένος Βρεττού και σύζυγος του αείμνηστου Θανάση Κουμπούρη.

Το Δ.Σ. της Ι.Λ.Ε.Α. εκφράζει τα συλλυπητήρια των μελών μας προς την αγαπημένη μας Ρένα Κουμπούρη, και αντί στεφάνου θα καταθέσει στη μνήμη της εκλιπούσας χρηματικό ποσό στο ταμείο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αχαρνών.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *