08/09/2024 2:50 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρτέμιδα: 32χρονος χτύπησε την 27χρονη πρώην σύντροφό του και ανέβασε ερωτικό βίντεο της στο TikTok

Την ξυλοκόπησε μπροστά στα εμβρόντητα μάτια του παιδιού τους


Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Αρτέμιδα με θύμα μια 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 32χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους, στην περιοχή της Αρτέμιδας. Μάλιστα, πριν κάποιες ημέρες ο δράστης είχε ανεβάσει στο TikTok βίντεο ερωτικού περιεχομένου με τη νεαρή γυναίκα.

Η άτυχη 27χρονη βρήκε το σθένος και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 16/7.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 27χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων καταγγέλλοντας τον 32χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, καθώς, όπως φέρεται να υποστήριξε:

“Αρχές Ιουλίου με πλησίασε ενώ βρισκόμουν με το ανήλικο παιδί μας έξω από το σπίτι και με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο”.

Ενώ σε άλλο σημείο φέρεται να ανέφερε: “Φοβάμαι για τη ζωή μου και για τη ζωή του ανήλικου γιου μου. Με έχει απειλήσει και στο παρελθόν. Έχει όπλα και είναι χρήστης ναρκωτικών και ποτών”.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος ανήρτησε στο TikTok και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την 27χρονη, χωρίς φυσικά η ίδια να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Το συγκεκριμένο βίντεο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το έστειλε και στο κινητό της 27χρονης, απειλώντας πως θα το έδειχνε σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο βίντεο έστειλε και στη μητέρα της 27χρονης, στον δικηγόρο της αλλά και στη γραμματέα του.

Οι αστυνομικοί της πρότειναν μεταφορά σε safe house (προτίμησε να μείνει στους γονείς της), ενώ στο κινητό της τηλέφωνο τοποθετήθηκε η εφαρμογή panic button.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *