07/09/2024 4:57 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε 37χρονο που σκότωσε με σιδερολοστό αδέσποτη γάτα στην Βούλα

Την χτυπούσε με μανία επειδή μπήκε στην αυλή του σπιτιού του


Μία αδέσποτη γάτα που μπήκε στην αυλή του, σκότωσε με σιδερένιο λοστό 37χρονος που συνελήφθη στη Βούλα το Σάββατο 20/07 ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Προηγήθηκε καταγγελία για την αποτρόπαια πράξη του άνδρα, που χτυπούσε το άτυχο ζώο με μανία, μέχρι που περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ακόμα όμως και όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι και τον εντόπισαν ο 37χρονος αντιστάθηκε στη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν και τον σιδερένιο λοστό, πιστοποιώντας την εγκληματική πράξη του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Πρωινές ώρες της 20-7-2024 στην περιοχή της Βούλας, με χρήση σιδερένιου λοστού χτύπησε και θανάτωσε αδέσποτη γάτα, ευρισκόμενη στην αυλή της οικίας του.

Μετά από καταγγελία του ανωτέρω συμβάντος, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα και εντόπισαν τον 37χρονο, ο οποίος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, ενώ πραγματοποιήθηκε συλλογή πειστηρίων (σιδερένιος λοστός) που πιστοποίησαν την εγκληματική του πράξη. Επιπλέον σε βάρος του 37χρονου επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το θανατωμένο ζώο που περισυλλέχθηκε από ανωτέρω αστυνομικούς απεστάλη για νεκροψία- νεκροτομή στην αρμόδια Υπηρεσία.

  • Φωτό αρχείου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *