08/09/2024 2:18 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

«Γιατί κάλεσες την Αστυνομία; Θα σε πάρουν σηκωτή, τέσσερις από εδώ»! Tρόμος για 53χρονη μέσα σε λεωφορείο

Πήρε το λεωφορείο της γραμμής Αρτέμιδα - Νομισματοκοπείο! Την χτύπησαν και της άρπαξαν το κινητό


Στιγμές τρόμου βίωσε μία 53χρονη γυναίκα, η οποία το απόγευμα της Κυριακής (21/7) πήρε το λεωφορείο της γραμμής Αρτέμιδα – Νομισματοκοπείο προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της στον Χολαργό. Αυτό καθώς μαζί της επιβιβάστηκαν περίπου 20 Ρομά που της έκαναν τον βίο… αβίωτο και στο τέλος μία γυναίκα την απείλησε, τη χτύπησε και τη λήστεψε.

Ήταν γύρω στις 19:40 το απόγευμα όταν η 53χρονη επιβιβάστηκε, μαζί με πλήθος ατόμων, από τη στάση «Άγιος Νικόλαος» στην Αρτέμιδα στο λεωφορείο της γραμμής.

Όπως αναφέρει το flash.gr, μαζί τους επιβιβάστηκαν και περίπου 20 Ρομά (σ.σ. άνδρες, γυναίκες και ανήλικα παιδιά) που έκαναν πολλή φασαρία, ενώ κάποιοι είχαν εμφανώς καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Σύμφωνα με την καταγγελία, τα παιδιά άρχισαν να παίζουν ακόμη και μπάλα μέσα στο λεωφορείο, ενώ ορισμένοι ενήλικοι κρατώντας μπύρες στα χέρια φώναζαν κι έβριζαν. Η γυναίκα τους έκανε παρατήρηση και ζήτησε να σταματήσουν, εισπράττοντας ως απάντηση απειλές.

Τότε, η 53χρονη σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και ανέφερε το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο λεωφορείο, ακούγοντας τον αξιωματικό υπηρεσίας να της λέει ότι θα στείλει δυνάμεις για έλεγχο.

Στη λεωφόρο Μαραθώνος, λίγο πριν τον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. έκανε νόημα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός για κάποιον λόγο συνέχισε τη διαδρομή του μέχρι τον τερματικό σταθμό που ήταν στο Νομισματοκοπείο. Είχε περάσει περίπου μία ώρα από την επιβίβαση στο λεωφορείο και η γυναίκα από τη Μολδαβία πίστεψε ότι το μαρτύριο τελείωσε, ωστόσο, έκανε λάθος.

Κατά την αποβίβασή της, μία γυναίκα από την ομάδα των περίπου 20 Ρομά, η οποία κρατούσε ένα βρέφος στην αγκαλιά της, απευθύνθηκε στην 53χρονη και της είπε σύμφωνα με την καταγγελία: «Γιατί κάλεσες την Αστυνομία; Θα σε πάρουν σηκωτή τέσσερις από εδώ» και αμέσως μετά τη χτύπησε στο πρόσωπο με σφαλιάρα, ενώ άρπαξε το κινητό τηλέφωνο από το χέρι της και έφυγε μαζί με τους υπόλοιπους, κατευθυνόμενη προς τον καταυλισμό που υπάρχει στο σημείο.

Η γυναίκα από τη Μολδαβία, εμφανώς τρομαγμένη, ενημέρωσε περίπου μιάμιση ώρα αργότερα την ΕΛ.ΑΣ., έδωσε περιγραφή της δράστιδος και έγιναν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της, ενώ οι αστυνομικοί ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν τους εμπλεκόμενους.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *