19/09/2024 7:43 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Καταλύτης εξελίξεων η τοποθέτηση του Σάββα Αραπκιλή στο δημοτικό συμβούλιο

Σε λιγότερο από τρία λεπτά, τα είπε όλα!!!


Όσοι παρακολουθούν τα τοπικά δρώμενα στη Ραφήνα γνωρίζουν καλά ότι ο Σάββας Αραπκιλής πάντα τηρεί μια low profil στάση και δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, οι ίντριγκες και οι διαπλοκές. Χθες στο δημοτικό συμβούλιο πήρε τον λόγο και σε λίγα λεπτά, συγκεκριμένα για λιγότερο από τρία λεπτά, τα είπε όλα!!!

Πέρασε τα δικά του μηνύματα στο δημοτικό συμβούλιο και πολλοί είπαν πως αυτή του η τοποθέτηση είναι καταλύτης εξελίξεων.

Ο Σάββας Αραπκιλής λοιπόν χθες στο δσ, ζήτησε τον λόγο και αμέσως ξεκαθάρισε τη θέση του, για τη στάση που κρατά, όλη αυτή την περίοδο της διοίκησης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, υπό την δήμαρχο Δήμητρα Τσεβά, λέγοντας συγκεκριμένα:

“Η μη τοποθέτησή μου μέχρι σήμερα, στα θέματα που έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο είναι προσωπική επιλογή και τούτο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί πιστεύω πως ο ρόλος του δσ, είναι άλλος. Δεν είναι όλο ίντριγκες και πως ο ένας θα προσβάλει τον άλλον. Πόσο κακός ήταν ο Μπουρνούς, ή πόσο κακή είναι η δήμαρχος… Ο δεύτερος λόγος είναι ότι θεωρώ πως αυτό το διάστημα 8 μηνών είναι μικρό διάστημα για να κριθεί η συγκεκριμένη δημοτική αρχή. Το πόσο καλά ή κακά έκανε τη δουλειά της”.

Και συμπλήρωσε λέγοντας: “Εγώ ντρέπομαι που παρευρίσκομαι εδώ και θέλω να φύγω. Αυτό όμως που δεν ανέχομαι, ούτε δέχομαι είναι ότι υπάρχουν συνεχώς θέματα διοικητικά και διαδικαστικά. Γι αυτό και ζήτησα σήμερα τον λόγο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Θα ήθελα να ακολουθήσω, αλλά τελικά υπάρχει κανονισμός για τις αθλητικές εγκαταστάσεις ή δεν υπάρχει; Έχουν σφραγιστεί οι λογαριασμοί του Δήμου ή όχι; Μίλησε γι αυτό κανείς; Για το θέμα των καταγγελιών των εργαζομένων στον Δήμο, είπε κανείς κάτι;”.

Τέλος ζήτησε από τον Κώστα Ξηντάρα, ο οποίος όπως είπε είναι ένας εκ των δύο που οι παρατάξεις τους διεκδίκησαν και πήραν τον Δήμο, να πάρει θέση και ζήτησε την δική του τοποθέτηση επί όλων αυτών των θεμάτων.

Όσα είπε ο πρώην Αντιδήμαρχος αλλά και η τοποθέτηση του Κώστα Ξηντάρα, στο βίντεο. Από το 1.23.35…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *