19/09/2024 8:35 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Cine Γέρακας: “Εγώ, ο Απαισιότατος 4”, “Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης”,“Τελειώνει με Εμάς” & “Παγίδα”

Από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 25 του μηνός


Οι ταινίες “Εγώ, ο Απαισιότατος 4”, “Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης”,“Τελειώνει με Εμάς” & “Παγίδα” προβάλλονται από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Cine Γέρακας.

ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 4
DESPICABLE ME 4
Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό.
Διάρκεια: 94 λεπτά
Ώρα έναρξης: Σάββατο (20.20)
Κυριακή (19.45) (Μεταγλωττισμένο)

Ο Γκρου αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας και έτσι η οικογένεια αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια.

Την ταινία, που είναι γεμάτη με καταιγιστική δράση και το χαρακτηριστικά ανατρεπτικό χιούμορ της Illumination, σκηνοθετεί ο συν-δημιουργός των Minions και υποψήφιος για Όσκαρ, Κρις Ρενό (Εγώ, ο απαισιότατος, Μπάστε σκύλοι αλέστε), ενώ την παραγωγή αναλαμβάνει ο πρωτοπόρος ιδρυτής και CEO της Illumination, Κρις Μελεντάντρι με τον Μπρετ Χόφμαν (executive producer, Super Mario Bros: Η ταινία και Minions 2: Η άνοδος του Γκρου). Τη σκηνοθεσία συνυπογράφει ο Πατρίκ Ντελάζ (επικεφαλής κινουμένου σχεδίου για το Τραγούδα 2! Και το Μπάστε σκύλοι αλέστε 2), ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή της πένας του βραβευμένου με Emmy δημιουργού του White Lotus, Μάικ Γουάιτ, και του βετεράνου σεναριογράφου όλων των ταινιών Εγώ, ο απαισιότατος, Κεν Ντάριο.

ΣΚΑΘΑΡΟΖΟΥΜΗΣ ΣΚΑΘΑΡΟΖΟΥΜΗΣ
BEETLEJUICE BEETLEJUICE
Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον.
Πρωταγωνιστούν: Τζένα Ορτέγκα, Μάικλ Κίτον.
Διάρκεια: 104 λεπτά
Ώρα έναρξης: Πέμπτη, Τρίτη & Τετάρτη (19.45)
Σάββατο & Δευτέρα (22.00)

Τριάντα έξι χρόνια μετά από την κυκλοφορία του αγαπημένου «Σκαθαροζούμη», που απογείωσε τη φήμη του Τιμ Μπάρτον, έρχεται ένα απολαυστικό sequel, το οποίο άνοιξε το φεστιβάλ της Βενετίας. Μετά από μία αναπάντεχη οικογενειακή τραγωδία- ο παππούς Τσαρλς πεθαίνει αιφνιδίως- τρεις γενιές της οικογένειας Ντιτζ γυρίζουν στο Γουίντερ Ρίβερ για την κηδεία.

Ακόμα στοιχειωμένη από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Λίντια, που πλέον είναι διάσημη και έχει τη δική της εκπομπή με εξορκισμούς, ανατρέπεται, όταν η αποξενωμένη έφηβη κόρη της, Άστριντ, ανακαλύπτει τη μυστηριώδη μακέτα της πόλης στη σοφίτα του σπιτιού και κατά λάθος ανοίγει την πύλη προς τον άλλο κόσμο. Πλέον είναι θέμα χρόνου κάποιος να αναφωνήσει το όνομα του «Σκαθαροζούμη» τρεις φορές, φέρνοντας πίσω τον σκανταλιάρη δαίμονα για να προκαλέσει μεγαλύτερο χαμό και να διεκδικήσει για ακόμα μια φορά το χέρι της Λίντια.

Το μακάβριο χιούμορ του συναντάει την παιδική αθωότητα και το ρομάντζο τη σάτιρα, αποδεικνύοντας ότι το σινεμά είδους μπορεί να γίνει εμπορικό- και να εξυμνήσει την αξία της οικόγενειας- χωρίς να χάνει το στυλ του και την αισθητική του, και μας καλεί να επιβιβαστούμε στο «Τρένο των ψυχών» για ένα ταξίδι, όπου το παρελθόν και το παρόν σμίγουν με το Υπερπέραν, διότι θάνατος στο σύμπαν του Μπάρτον δεν υπάρχει.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ
IT ENDS WITH US
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Μπαλντόνι.
Πρωταγωνιστούν: Μπλέικ Λάιβλι, Τζάστιν Μπαλντόνι.
Διάρκεια: 130 λεπτά
Ώρα έναρξης: Κυριακή (21.30)
Δευτέρα (19.45)

Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά ενός εκ των διασημότερων μυθιστορημάτων της Κολίν Χούβερ, με την Μπλέικ Λάιβλι.

Η Λίλι Μπλουμ, μετά από τον θάνατο του πατέρας της είναι έτοιμη να ανοίξει ένα ανθοπωλείο και ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή στη Βοστόνη, προσπαθώντας να ξεπεράσει τις πληγές μιας τραυματικής παιδικής ηλικίας. Μια τυχαία συνάντηση με τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ράιλ Κινκέιντ πυροδοτεί μια έντονη σχέση, αλλά καθώς οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά, η Λίλι αρχίζει να βλέπει στον σύντροφό της πλευρές, που της θυμίζουν τη σχέση των γονιών της.

Όταν ο πρώτος της έρωτας ξαφνικά μπαίνει ξανά στη ζωή της, η σχέση της με τον Ράιλ ανατρέπεται. Τότε, η Λίλι συνειδητοποιεί πως πρέπει να μάθει να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις και να επιλέξει μόνη της το μέλλον της, όποιο κι αν είναι το τίμημα.

ΠΑΓΙΔΑ
TRAP
Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν.
Πρωταγωνιστούν: Τζος Χαρτνετ, Αριελ Ντόνοχιου.
Διάρκεια: 105 λεπτά
Ώρα έναρξης: Πέμπτη, Τρίτη & Τετάρτη (21.45)

Ένας πατέρας συνοδεύει την έφηβη κόρη του σε μία ποπ συναυλία της τραγουδίστριας Lady Raven. Κάποια στιγμή, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει έντονη αστυνομική κινητοποίηση στο γήπεδο και ανακαλύπτει, ρωτώντας έναν εργαζόμενο, πολύ πρόθυμο να του εκμυστηρευτεί τα πάντα, ότι η συναυλία είναι στην πραγματικότητα μία παγίδα για να συλλάβουν οι Αρχές έναν διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο, ονόματι «The Butcher», που πιστεύουν ότι βρίσκεται μέσα στο κοινό.

Μετά από την «Έκτη αίσθηση», ο Σιάμαλαν θεωρήθηκε ο «άρχοντας των ανατροπών και των δυνατών φινάλε». Σε μια εποχή που τα μεγάλα στούντιο πάσχουν από πρωτότυπα σενάρια, εκείνος σταθερά στις επάλξεις καταθέτει μία καινούργια ιδέα. Αυτή τη φορά εμπνέεται από μία επιχείρηση που πραγματοποίησε το FBI το 1985, γνωστή και ως «Επιχείρηση Flagship», όπου με ένα ανάλογο κόλπο κατάφερε να συλλάβει περισσότερους από 100 φυγάδες, προσφέροντας τους δωρεάν εισιτήρια για έναν αγώνα των Washington Redskins.

Μόνο που εδώ ο καταζητούμενος είναι μόνο ένας και μάλιστα ο πρωταγωνιστής, πράγμα που αποκαλύπτεται σχετικά νωρίς, οπότε δεν είναι αυτή τρομερή έκπληξη που επιφυλάσσει ο Σιάμαλαν στους φαν του. Σε αντίθεση με αυτό που συνηθίζει, επικεντρώνεται στο ψυχολογικό σασπένς, παρά στη δράση και η αλήθεια είναι ότι όσο παραμένει εντός των πλαισίων της συναυλίας, όπου βρίσκει την ευκαιρία να προμοτάρει την κόρη του και ανερχόμενη τραγουδίστρια Σαλίκα, δημιουργεί ενδιαφέρον τόσο για την τύχη του δολοφόνου όσο και της έφηβης νεαρής, που αγνοεί την αληθινή του ταυτότητα.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
CINE ΓΕΡΑΚΑΣ
Γαργηττού & Ευμένους
Τηλ.: 210 66.12.717

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *