19/09/2024 6:54 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πακιστανοί τρομοκράτες! Αυτή είναι η γιάφκα στο Μενίδι (φωτό)

Ψάχνουν τους δύο αλλοδαπούς με τους οποίους έμεναν μαζί


Βρέθηκε η γιάφκα που οι τρομοκράτες κατέφευγαν. Τους φιλοξενούσαν άλλοι αλοδαποί τους οποίους ψάχνει η αστυνομία. Στην οδό Νικολάου Καρυωτάκη στο Μενίδι, ήταν το σπίτι στο οποίο έβρισκαν καταφύγιο οι δύο συλληφθέντες Πακιστανοί τρομοκράτες, όταν επισκέπτονταν την Αθήνα, και κατασκόπευαν το εβραϊκό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο χάρτης με τον δρόμο όπου βρίσκεται το καταφύγιο των τρομοκρατών

Ο συμπατριώτης τους, ενοικιαστής του διαμερίσματος, που τους φιλοξενούσε, δεν συνελήφθη καθώς δεν προέκυψε πως συμμετείχε στο σχεδιασμό της τρομοκρατικής επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ισόγειο διαμέρισμα διαμένουν και άλλοι αλλοδαποί, οι οποίοι γνωρίζονταν και είχαν σχέσεις με τους δυο συλληφθέντες και τους παραχωρούσαν ένα δωμάτιο, όπου μπορούσαν να μείνουν κάθε φορά που ταξίδευαν στην Αθήνα.

Μάλιστα, η αντιτρομοκρατική έκανε έρευνα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα χωρίς όμως να εντοπίσει οπλισμό ή κάποιο άλλο στοιχείο που σχετίζονταν με το επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα.

Οι δύο αλλοδαποί σχεδίαζαν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο δίκτυο τρομοκρατών και να στρατολογήσουν νέα πρόσωπα, με χαμηλό προφίλ, τα οποία θα τα χρησιμοποιούσαν για πολλαπλές τρομοκρατικές ενέργειες στην Ελλάδα.

Ήδη μάλιστα οι αξιωματικοί της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών και της αντιτρομοκρατικής, προσπαθούν να εντοπίσουν ποια ήταν τα άτομα αυτά, τα οποία θα εντάσσονταν στην οργάνωση των τρομοκρατών.

vradini.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *