19/09/2024 7:12 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Δήμητρα Τσεβά παρουσίασε στη Ραφήνα τον συνδυασμό της

Παρουσίασε τις βασικές θέσεις του προγράμματος, δίνοντας έμφαση στις αρχές της νέας διοίκησης


Τον συνδυασμό της “Μπροστά σε Νέα Πορεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι” και τους υποψήφιους Δημοτικούς αλλά και Τοπικούς Συμβούλους, παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η υποψήφια δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε δίπλα στο εκλογικό κέντρο της κα Τσεβά στο κέντρο της Ραφήνας. Την κα Τσεβά προλόγισε η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη.

Παρουσίασε τις βασικές θέσεις του προγράμματος, δίνοντας έμφαση στις αρχές της νέας διοίκησης: δημοκρατική λειτουργία, χρηστή διοίκηση, διαφάνεια, διαβούλευση και λογοδοσία. Η υποψήφια Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου αναφέρθηκε και στη συνένωση και τη συνεργασία με τον Κώστα Ξηντάρα, επισημαίνοντας πως έτσι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα των πολιτών να ενωθούν οι δυνάμεις τους για να προχωρήσουν η Ραφήνα και το Πικέρμι «Μπροστά σε νέα Πορεία».

Μετά το τέλος της ομιλίας της η κα Τσεβά παρουσίασε έναν έναν τους υποψήφιους δημοτικούς αλλά και τοπικούς συμβούλους ενώ ακολούθησαν οι παραδοσιακές “οικογενειακές” φωτογραφίες.

  • Βίντει και φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *