Search
Close this search box.

Παλλήνη: Πλήθος κόσμου στο ανατρεπτικό live των Γιάννη Βαρδή και Χάρη Βαρθακούρη

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN


Ένα εκπληκτικό live, με μαγικές μουσικές στιγμές, χάρισαν ο Γιάννης Βαρδής και ο Χάρης Βαρθακούρης στο κοινό που βρέθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης. Στη συναυλία που διοργάνωσε ο Φιλοπρόοδος και Εξωραιστικός Σύλλογος- Φ.Ε.Σ «Η Κάντζα» με την υποστήριξη του Δήμου Παλλήνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Παλλήνιος Σεπτέμβρης- βραδιές πολιτισμού 2024»

Οι δύο καλλιτέχνες κατάφεραν να ξεσηκώσουν τον κόσμο με αγαπημένα δικά τους και όχι μόνο τραγούδια. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, ο οποίος τους ευχαρίστησε που στηρίζουν έναν σημαντικό πολιτισμικό θεσμό της Παλλήνης, «Τα Λεοντάρεια».

Μια γιορτή, η οποία ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80 από το φιλοπρόοδο και Εξωραϊστικό Σύλλογο- Φ.Ε.Σ «Η Κάντζα», έκανε μια… παύση κάποιων ετών και ξανάρχισε τη δράση του το 2023. Στον κατάμεστο από κόσμο προαύλιο χώρο του σχολείου, παρευρέθηκαν επίσης, στελέχη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *