19/09/2024 7:22 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θλίψη στη Ραφήνα! Έφυγε ο πρώην Υπουργός Δημήτρης Αποστολάκης

"Ο αετός μας Δημήτρης Αποστολάκης θα πετάξει ψηλά από τον Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 1μμ."


Με θλίψη μάθαμε την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου, του Δημήτρη Αποστολάκη, ο οποίος σφράγισε με την πορεία, το ήθος και την προσφορά του τον πολιτικό μας βίο και όχι μόνον!

Σε ηλικία 88 ετών ο Δημήτρης Αποστολάκης, πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πατέρας της Δημοτικής Συμβούλου Ραφήνας – Πικερμίου Μαρίας Αποστολάκη, έφυγε από ζωή.

“Ο αετός μας Δημήτρης Αποστολάκης θα πετάξει ψηλά από τον Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 1μμ… Αγαπημένοι μου μόνο με χαμόγελο κι αγάπη θέλω να τον σκέφτεστε… Γιατί αυτά μοίρασε απλόχερα σε όλους μας…”, έγραψε η Μαρία Αποστολάκη.

Ενώ ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου αναφέρει: “Ένας εξαίρετος άνθρωπος και οικογενειάρχης που θήτευσε στα υψηλότατα στρατιωτικά αλλά και πολιτικά αξιώματα της χώρας μας, ο γνωστός και φίλος Δημήτρης Αποστολάκης, ο άνθρωπος που είχε νεανική σκέψη και του άρεσε να συζητά με τους φίλους του κάθε θέμα που αφορούσε την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, ξεκίνησε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι.

Αγαπητέ φίλε Δημήτρη καλό παράδεισο. Νιώθω τυχερός που σε γνώρισα και με τίμησες με τη φιλία σου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *