29/03/2024 1:22 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βιασμός 12χρονης – Tα μηνύματα «βροχή» του Μίχου στον Πατούλη μετά την καταγγελία

Του έλεγε να του τηλεφωνήσει γιατί τα πράγματα «είναι πολύ άσχημα»


Μόλις η γυναίκα και ο γιος του Ηλία Μίχου, του βιαστή της 12χρονης, πληροφορήθηκαν τα αίσχη που είχε κάνει στην ανήλικη, έστελνε μηνύματα στον Γιώργο Πατούλη.

Μετά τα μηνύματα για «ρουσφέτια» στον αστυνομικό, το TLive του Alpha αποκάλυψε πως ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό Ηλίας Μίχος, μετά την καταγγελία της 37χρονης μητέρας του κοριτσιού «βομβάρδιζε» με μηνύματα τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο είχε φωτογραφηθεί πολλές φορές όπως άλλωστε και με πολλούς άλλους.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου, μόλις πληροφορήθηκαν η γυναίκα και ο γιος του, τα αίσχη που είχε κάνει στην 12χρονη, έστελνε μηνύματα στον Γιώργο Πατούλη. Του έλεγε, πιο συγκεκριμένα, να του τηλεφωνήσει γιατί τα πράγματα «είναι πολύ άσχημα» και «η γυναίκα μου με έχει στην έξοδο».

Ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος σύμφωνα με τον Ηλία Μίχο όπως του έγραψε στο μήνυμα, γνώριζε πως βρισκόταν στο εξωτερικό, δεν του απάντησε καν. Την επόμενη μέρα και αφού είδε πως δεν ανταποκρίθηκε ο Γιώργος Πατούλης, του έστειλε ξανά μήνυμα, ζητώντας του αν έχει φίλο δικηγόρο να του συστήσει για συμβουλές.

Ο Γιώργος Πατούλης αδιαφόρησε και πάλι.

Διαβάστε ακόμη:

Πανθεί η Ραφήνα! “Έφυγε” σήμερα ο θρυλικός Αντώνης Αρβανιτίδης

Νέα αγωνία για την 15χρονη Αναστασία! Βρέθηκε χθες στον Μαραθώνα και εξαφανίστηκε πάλι σήμερα

Βιασμός 12χρονης: 64χρονη από την Παλλήνη μιλούσε με την ανήλικη!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *