26/04/2024 4:50 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καραμανλής-Παζαϊτη: Αυτό είναι το σύγχρονο παλάτι τους στη Ραφήνα (φωτό)

"Βλέπει" θάλασσα και έχει "ησυχία" ειδικά τον χειμώνα


Ότι χρόνια τώρα ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσσα Παζαϊτη ζουν μόνιμα στη Ραφήνα είναι γνωστό. Άλλωστε οι ραφηνιώτες έχουν δει πολλές φορές τον πρώην Πρωθυπουργό ή την γοητευτική συζυγό του να κάνουν βόλτες στην περιοχή ή να τιμούν τα μαγαζιά της τοπικής αγοράς. Αυτό που πολλοί δεν έχουν δει είναι το σύγχρονο παλάτι που μένουν και που βρίσκεται στην καλύτερη ίσως περιοχή της Ραφήνας.

Το εντυπωσιακό σπίτι τους στη Ραφήνα, έχει θέα το απέραντο γαλάζιο και την Εύβοια. “Βλέπει” δηλαδή θάλασσα και έχει “ησυχία” ειδικά τον χειμώνα. Οι οικοδεσπότες του πάντα είναι διακριτικοί και με το χαμόγελο στα χείλη, αφού πια οι ραφηνιώτες τους βλέπουν ως γείτονες.

Η γνωριμία του ζευγαριού

“Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;”: Όταν ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε να μάθει το όνομα της γλυκιάς φοιτήτριας της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το 1988, δεν περνούσε καν από το μυαλό του πού θα οδηγούσε αυτή η γνωριμία… “Νατάσα” απάντησε δειλά η ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά.

Μερικούς μήνες μετά, Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη, έχουν κάνει δύο παιδιά, δίδυμα μάλιστα και έχουν στεγάσει την γλυκιά αυτή οικογένεια στο σπίτι τους στη Ραφήνα!

Το Athensmagazine.gr “ανακάλυψε” το φρούριο του πρώην Πρωθυπουργού και σας εξασφάλισε φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμη:

Πανθεί η Ραφήνα! “Έφυγε” σήμερα ο θρυλικός Αντώνης Αρβανιτίδης

Νέα αγωνία για την 15χρονη Αναστασία! Βρέθηκε χθες στον Μαραθώνα και εξαφανίστηκε πάλι σήμερα

Βιασμός 12χρονης: 64χρονη από την Παλλήνη μιλούσε με την ανήλικη!!!

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *