24/04/2024 8:15 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τραγικό! Έφυγε από τη ζωή την ώρα που έκανε θαλάσσιο σκι στον Σχινιά

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θανατός της


Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα σήμερα το πρωί στην παραλία του Σχινιά. Συγκεκριμένα την ώρα που έκανε θαλάσσιο σκι η άτυχη γυναίκα δεν ένιωσε καλά με συνέπεια να την μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου διαπιστώθηκε ο θανατός της. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 78χρονη έφυγε από παθολογικά αίτια…

Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών είναι ότι έπαθε ανακοπή. Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα προσδιορίσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα ακολουθήσει.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν 78 ετών, έχασε τη ζωή της, έκανε θαλάσσιο σκι σήμερα Σάββατο (22/10) κι έχασε την ζωή της στην παραλία του Σχινιά στον Μαραθώνα Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, πρόκειται για Ελληνογερμανίδα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατο της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ραφήνας ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας θα προσδιοριστούν από νεκροψία – νεκροτομή.

Διαβάστε ακόμη:

Πανθεί η Ραφήνα! “Έφυγε” σήμερα ο θρυλικός Αντώνης Αρβανιτίδης

Νέα αγωνία για την 15χρονη Αναστασία! Βρέθηκε χθες στον Μαραθώνα και εξαφανίστηκε πάλι σήμερα

Βιασμός 12χρονης: 64χρονη από την Παλλήνη μιλούσε με την ανήλικη!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *