25/04/2024 1:04 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πόρισμα “καίει” τη Μαρία Καρρά! Η χήρα του Τράγκα, το πόθεν έσχες και τα 30 εκατομμύρια

Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο από ακίνητα του ζεύγους αξίας εκατομμυρίων ευρώ


Για πέντε χρόνια η χήρα του Τράγκα, δεν έχει καταθέσει καμία δήλωση Πόθεν Έσχες, ενώ για άλλα πέντε έχει δηλώσει πολύ μικρά ποσά. Πόρισμα 30 σελίδων από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που παραδόθηκε στην εισαγγελία, “καίει” την Μαρία Καρρά, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA για την τεράστια κληρονομιά του μεγαλοδημοσιογράφου και εκδότη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, πριν από μερικές μέρες και πριν κληθούν να δουν την απογραφή της περιουσίας του δημοσιογράφου, έφτασε στην εισαγγελία Αθηνών 30σελιδο πόρισμα από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με το οποίο η χήρα του δημοσιογράφου είχε… ξεχάσει να δηλώσει στα Πόθεν Έσχες της εισοδήματα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, για πέντε χρόνια δεν έχει καταθέσει καμία δήλωση Πόθεν Έσχες, ενώ για άλλα πέντε έχει δηλώσει πολύ μικρά ποσά.

Το πόρισμα, το οποίο παραδόθηκε στην εισαγγελία, περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο από ακίνητα του ζεύγους αξίας εκατομμυρίων, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πλήρως τεκμηριωμένο με σειρά στοιχείων τα οποία «καίνε» τη Μαρία Καρρά.

Ωστόσο οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του Μαρία Καρρά, είχαν κληθεί να παρευρεθούν χθες Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου για να λάβουν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή τον περσινό Δεκέμβριο.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας ο οποίος έχει κάνει και αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σχέση του με τον αδερφό του και τη Μαρία Καρρά.

Διαβάστε ακόμη:

Το “Κόκκινο Ποτάμι” στο Λαύριο! Ζητούνται κομπάρσοι για τα γυρίσματα

Ποιο μαγαζί στη Νέα Μάκρη κατέβασε ρολά! Το “αντίο” της ιδιοκτήτριας

Σατανιστές της Παλλήνης: Δήμητρα Μαργέτη, πόσο άλλαξες… (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *