20/04/2024 1:33 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ένας βιωματικός παιδότοπος στην Παλλήνη – Παιχνίδι στο φυσικό περιβάλλον

Τα παιδιά παίζουν ελεύθερα και οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους


Η Κηποπαιδεία είναι ένας χώρος δημιουργικής έκφρασης στην Παλλήνη, όπου το παιχνίδι λαμβάνει μέρος στο φυσικό περιβάλλον, χαρίζοντας μία αναντικατάστατη εμπειρία. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός με ξύλινες κατασκευές, ευφάνταστες γωνίες παιχνιδιού και πολυάριθμες θεματικές δραστηριότητες στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο προσαρμόζονται ανάλογα πάντα την ηλικία του παιδιού.

Στον εξωτερικό χώρο τα παιδιά, εκτός από ελεύθερο παιχνίδι, που καλλιεργεί τη φαντασία και την έκφρασή τους, απολαμβάνουν βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως, μεταξύ άλλων, κυνήγι θησαυρού, αθλητικές δραστηριότητες φυσικής αγωγής.

Στον εσωτερικό χώρο δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους στο θεατρικό παιχνίδι, τη ζωγραφική, τις κατασκευές, τη γιόγκα και το χορό, ενώ τα παιδιά μέχρι 3 ετών παίζουν σε μια ειδικά σχεδιασμένη αίθουσα, πάντα με την παρουσία παιδαγωγών.

Τα παιδιά αποκομίζουν πολλαπλά οφέλη από το παιχνίδι, όταν αυτό γίνεται με έναν δημιουργικό τρόπο, όπως αυτόν που προσφέρει ένας βιωματικός παιδότοπος. Μέσα από μία πληθώρα βιωματικών δραστηριοτήτων, παίρνουν πρωτοβουλίες, αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και την αυτοπεποίθησή τους.

Στην Κηποπαιδεία υπάρχει εστιατόριο, ώστε οι γονείς να απολαύσουν τον καφέ ή ένα σνακ την ώρα που τα παιδιά παίζουν στους χώρους του δημιουργικού παιδότοπου.

Κηποπαιδεία
Εθνικής Αντιστάσεως 39, Παλλήνη
Τηλ. 2106033609
Email: info@kipopedia.gr

Διαβάστε ακόμη:

Το “Κόκκινο Ποτάμι” στο Λαύριο! Ζητούνται κομπάρσοι για τα γυρίσματα

Χειροπέδες σε 27χρονο στον Μαραθώνα! Είχε διαρρήξει εκκλησίες σε Αρτέμιδα, Σπάτα και Παλλήνη

Γυναίκα δέχθηκε επίθεση μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αρτέμιδας

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *