24/04/2024 7:54 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα: “Έσπασαν την τζαμαρία και λεηλάτησαν το μαγαζί μου”

"Αυτή είναι η κατάντια των Σπάτων. Είμαστε απροστάτευτοι", αναφέρει χαρακτηριστικά η επιχειρηματίας


Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, την περασμένη εβδομάδα στα Σπάτα έσπασαν την τζαμαρία και μέσα σε λίγη άρα λεηλάτησαν το μαγαζί της. Αυτό αναφέρει η κα Πετρούλα Γανωτή, η οποία όπως σημειώνει οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην περιοχή προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμός στους κατοίκους και στους επιχειρηματίες.

“Αυτή είναι η κατάντια των Σπάτων. Είμαστε απροστάτευτοι”, αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ μια άλλη κάτοικος, η κα Ευγενία Μαρία Παπανικολάου αναφέρει:

“Σε όλες τις γειτονιές στα Σπάτα έχουν γίνει διαρρήξεις. Και πρέπει κάτι να γίνει με αυτό το θέμα πρέπει να γίνουν περιπολίες έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερη ασφάλεια

Τόσες μέρες γίνονται διαρρήξεις σε εκκλησίες όπως στην Παναγία στον Άγιο βασίλειο ασκήσεις πολλά άλλα σπίτια. Επίσης πρέπει να με γίνουν αντι πλημμυρικά έργα στην κεντρική Λεωφόρο που είναι το γήπεδο και το σούπερ μάρκετ My market. Γιατί όταν βρέχει πλημμυρίζουν οι δρόμοι αυτοί και οι δρόμοι κλείνουν με αποτέλεσμα εμείς οι κάτοικοι που κατοικούμε στα Σπάτα δεν μπορούμε να περάσουμε από εκεί για να κάνουμε τις δουλειές μας”.

Διαβάστε ακόμη:

Το “Κόκκινο Ποτάμι” στο Λαύριο! Ζητούνται κομπάρσοι για τα γυρίσματα

Χειροπέδες σε 27χρονο στον Μαραθώνα! Είχε διαρρήξει εκκλησίες σε Αρτέμιδα, Σπάτα και Παλλήνη

Γυναίκα δέχθηκε επίθεση μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αρτέμιδας

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *