18/04/2024 3:24 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νεκρός γιος γνωστού τραγουδιστή! Πνίγηκε σε πισίνα

Ο ίδιος φέρεται να ήταν έξω εκείνη τη στιγμή αλλά υπήρχαν πολλά μέλη του προσωπικού στο σπίτι


Σε πένθος έχει βυθιστεί ο διάσημος τραγουδιστής. Ο τρίχρονος γιος του, πνίγηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε μια από τις πισίνες που διαθέτει το σπίτι τους και πλέον οι αστυνομικοί ανακρίνουν όλο το προσωπικό του σταρ καλλιτέχνη για τον θάνατο του μικρού παιδιού.

Ο μικρός Ifeanyi Adeleke φέρεται να πέθανε τη Δευτέρα στο σπίτι του Davido στο Banana Island, στο Λάγος. Είναι κατανοητό ότι ο μικρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού ανασύρθηκε από το νερό, αλλά δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Davido, 29 ετών, και η αρραβωνιαστικιά του Chioma Rowland φέρεται να ήταν έξω εκείνη τη στιγμή αλλά υπήρχαν πολλά μέλη του προσωπικού στο σπίτι. Οκτώ εργαζόμενοι έχουν πλέον προσαχθεί για ανάκριση σε σχέση με τον θάνατο του νεαρού, δήλωσε η Αστυνομική Διοίκηση της Πολιτείας του Λάγος.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στην Daily Post : «Το εγχώριο προσωπικό στο σπίτι του Davido’a μεταφέρθηκε στο σταθμό για να δώσει τη δική του περιγραφή για το τι συνέβη”.

Ο David Adedeji, ευρέως γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Davido, είναι Νιγηριανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός δίσκων. Η μουσική του συνδυάζει παραδοσιακά αφρικανικά στοιχεία με την παγκόσμια mainstream ποπ

Διαβάστε ακόμη:

Τραγωδία στο Μάτι – «Θέλουν δίκη κεκλεισμένων των θυρών»

Αγωνία για τον οδηγό που ντελαπάρισε το αυτοκίνητο στο Νέο Βουτζά (φωτό)

Γυναίκα δέχθηκε επίθεση μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αρτέμιδας

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *