28/03/2024 3:06 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νανά Μούσχουρη: Η πιο διάσημη δημότης Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Ο Δήμος 3Β τίμησε την φημισμένη ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη


Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημαρχείου της Βούλας, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τίμησε την καλλιτέχνιδα με τη διεθνή αναγνώριση, κα. Νάνα Μούσχουρη, ανακηρύσσοντάς την, σε «Επίτιμη Δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» και απονέμοντάς της το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης.

Ζωντανοί θρύλοι του πενταγράμμου έδωσαν το παρών στην εκδήλωση μεταξύ των οποίων ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μάριος Φραγκούλης κ.α.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε:

«Είχα την τιμή να υποδεχθώ στο Δημαρχείο της πόλης μας μια μεγάλη κυρία του Ελληνικού και του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος. Τη κυρία Νάνα Μούσχουρη. Η χθεσινή, ήταν μια πολύ σημαντική βραδιά. Υποδεχθήκαμε με πολύ συγκίνηση μία Ελληνίδα, πολίτη του κόσμου που δόξασε τη χώρα μας στα πέρατα της γης μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό.
Το δημοτικό μας συμβούλιο μαζί με όλους τους διακεκριμένους καλεσμένους μας και αγαπημένους φίλους της ίδιας , επίσης μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού μουσικού και καλλιτεχνικού στερεώματος και φυσικά την οικογένειά της, τιμήσαμε την κυρία Νάνα Μούσχουρη σε ένδειξη σεβασμού και ελάχιστης αναγνώρισης στην παγκόσμιας εμβέλειας προσωπικότητά της, ανακηρύσσοντάς την επίτιμη δημότη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και απονέμοντάς της το “Χρυσό Μετάλλιο” της πόλης μας. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα προσωπικά αλλά και για όλους τους συμπολίτες μας. Ο δήμος μας είναι πλουσιότερος σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά κυρίως σε πολιτιστική περιουσία.

Η ίδια είπε: “Δεν ξέρω αν το αξίζω αλλά το αποδέχομαι με την καρδιά ανοιχτή”. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι το αξίζει και με το παραπάνω, άλλωστε οι συνοδοιπόροι της στο μουσικό ταξίδι της ζωής της ήταν εκεί. Ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Αλιάγας, ο Μάριος Φραγκούλης και άλλοι βρέθηκαν κοντά της για να την τιμήσουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ειδικότερα στα παιδιά της χορωδίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας που τραγούδησαν τραγούδια της Νάνας Μούσχουρη. Η μουσική της πορεία και κληρονομιά ας αποτελέσει πρότυπο για τη νέα γενιά».

Διαβάστε ακόμη:

Σεισμός! Κουνήθηκε πάλι τα ξημερώματα η Ραφήνα

Φρίκη! 36χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό στη Νέα Μάκρη!!!

Ραφήνα: Φορτηγό έπεσε πάνω σε μάντρα στη Λεωφόρο Φλέμινγκ

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *