18/04/2024 7:06 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

HellasFin: Εξοικονόμηση και επένδυση: Εξασφαλίστε το μέλλον της οικογένειάς σας

Με το χαρτοφυλάκιο FAMILY, μπορείτε να ξεκινήσετε με 50 ευρώ και άνω, χωρίς περιορισμούς και όρια στο πότε θα ενισχύσετε την επένδυση


Εξοικονόμηση και επένδυση. Αυτή είναι η καλύτερη στρατηγική προκειμένου να πετύχετε αυτό που πάντοτε ονειρευόσασταν, να δημιουργήσετε ένα σημαντικό κεφάλαιο και να εξασφαλίσετε το μέλλον της οικογένειάς σας. Πώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Επενδύοντας συστηματικά και με μακροπρόθεσμο προγραμματισμό στην παγκόσμια χρηματιστηριακή αγορά.

Εάν ταυτόχρονα εξοικονομήσετε τα χρήματα αυτής της επένδυσης, μειώνοντας το κόστος των περιττών υλικών αγαθών και κάνοντας έξυπνη διαχείριση των υλικών αναγκών σας, τότε είναι βέβαιο ότι θα πετύχετε τον στόχο σας. Μάλιστα, σε περίπτωση που αυτή η εξοικονόμηση ενισχύει το επενδυτικό σας κεφάλαιο, τότε το όφελος είναι διπλό.

Στην HellasFin, δημιουργήσαμε το FAMILY Portfolio. Πρόκειται για ένα χαρτοφυλάκιο το οποίο επιτρέπει σε μια οικογένεια ή έναν ιδιώτη να χτίσει σταδιακά ένα επενδυτικό κεφάλαιο. Με το χαρτοφυλάκιο FAMILY, μπορείτε να ξεκινήσετε με 50 ευρώ και άνω, χωρίς περιορισμούς και όρια στο πότε θα ενισχύσετε την επένδυση αλλά και στο πότε θα ολοκληρώσετε το επενδυτικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον πιστοποιημένο διαχειριστή κεφαλαίων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και κάτοχο μεταπτυχιακού διπλώματος από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Αλέξανδρο Νικολόπουλο (φωτό) το FAMILY είναι ένα ευέλικτο επενδυτικό πρόγραμμα, μακροπρόθεσμου ορίζοντα, αποκλειστικά σχεδιασμένο για οικογένειες που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν ένα κεφάλαιο για το μέλλον.

Βασικός στόχος είναι να «μαζεύουν» χρήματα και ταυτόχρονα να επενδύουν. Για να έχει αποτέλεσμα αυτό το χαρτοφυλάκιο, συστήνεται ένα πλάνο τακτικών ενισχύσεων. Έτσι, στην HellasFin δίνουμε τη δυνατότητα να επενδύονται ποσά από 50 ευρώ, με προνομιακό κόστος συναλλαγής, ενώ η επένδυση πραγματοποιείται μέσω οικογενειακού επενδυτικού λογαριασμού.

Εάν επιλέξετε το χαρτοφυλάκιο FAMILY, θα έχετε εξατομικευμένη καθοδήγηση σε κάθε σας βήμα από επενδυτικό σύμβουλο της εταιρίας μας, ενώ παράλληλα θα εκπαιδευτείτε στην μακροπρόθεσμη και συστηματική επένδυση, γεγονός που θα έχει τεράστια οφέλη στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα η ευελιξία του χαρτοφυλακίου, καθώς σας επιτρέπει να το ενισχύσετε όταν εσείς έχετε τη δυνατότητα, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να το διακόψετε, χωρίς «πέναλτι» για τη διακοπή της συμβατικής σχέσης, όπως ισχύει σε άλλα επενδυτικά προγράμματα. Τέλος, στην HellasFin σας παρέχουμε ετήσια φορολογική ανάλυση για το χαρτοφυλάκιο σας, ενημέρωση για κάθε κίνηση του λογαριασμού του αλλά και δυνατότητα παρακολούθησης μέσω διαδικτύου.

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του FAMILY χαρτοφυλακίου, σύμφωνα πάντα με τον κ. Νικολόπουλο, είναι να κατανοήσετε τη στρατηγική του και το πόσο σημαντικό είναι να ενισχύετε τακτικά την επένδυση, η οποία καλό θα ήταν να είναι μακροχρόνια, ώστε να έχει τα οφέλη που επιθυμείτε. Δημιουργήστε το δικό σας επενδυτικό σχέδιο, ξεκινώντας με μικρό αρχικό κεφάλαιο και προγραμματίστε τις τακτικές ενισχύσεις του κεφαλαίου ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο, όποτε έχετε τη δυνατότητα, χωρίς δεσμεύσεις.

Ο μεγάλος χρονικός ορίζοντας επένδυσης σε συνδυασμό με την τακτική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου, αποτελούν βασικά θεμέλια για την επίτευξη του τελικού στόχου, που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία κεφαλαίου.

Διαβάστε ακόμη:

Σεισμός! Κουνήθηκε πάλι τα ξημερώματα η Ραφήνα

Φρίκη! 36χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό στη Νέα Μάκρη!!!

Ραφήνα: Φορτηγό έπεσε πάνω σε μάντρα στη Λεωφόρο Φλέμινγκ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *