19/04/2024 10:33 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Μη μου λέτε εμένα τι να κάνω! Εγώ μεγάλωσα στο Μενίδι μέσα στους γύφτους, στην κλεψιά και στα όπλα”!

Έξαλλος ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό με τους επικριτές του


Στο κρανίο τα πήρε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό με τους επικριτές που του λένε τι να κάνει. Αφορμή ήταν ένα βίντεο που ανέβασε με ένα τραγούδι του δημοφιλή ράπερ, Λεξ. Η απάντηση ήρθε μέσω TikTok, λέγοντας ότι: “Εμένα μη μου λέτε τι να κάνω, γιατί εγώ μεγάλωσα στο Μενίδι μέσα στους γύφτους, μέσα στην κλεψιά και μέσα στο όπλα”.

Δεν έκρυψε λοιπόν τον εκνευρισμό του ο χορογράφος με όσα τόνισε ότι δηλαδή έχει πολύ δύσκολα βιώματα και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρίνει, επειδή επέλεξε να γίνει πιο εμπορικός για να φτιάξει μια καλύτερη ζωή και να ξεφύγει από την φτώχεια και την μιζέρια.

Ο Τάσος Ξιαρχό είπε χαρακτηριστικά: «Έχω τσαντιστεί πάρα πολύ. Σήμερα έκανα ένα βίντεο με του Λεξ το τραγούδι, το Air Max. Από κάτω γράφουν διάφοροι “άστο δεν είναι για εσένα και ξαφνικά είδες κάποιον που έγινε διάσημος και τον ακολουθίες”.

Εγώ θέλω να σας πω κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Έχω μεγαλώσει στο Μενίδι, είμαι 30 χρονών. Έχω μεγαλώσει μέσα στους γύφτους, μέσα στην κλεψιά, μέσα στα όπλα. Μας κλέβανε κάθε βδομάδα.

Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ στη ζωή μου και το ότι επέλεξα στη ζωή μου να κάνω εμπορική εικόνα για να μπορώ να βγάλω λεφτά, να ζήσω καλά και να φύγω από τη φτώχεια, δεν έχετε το δικαίωμα να μου λέτε τι θα κάνω και με ποιον θα χορεύω. Αν εμένα ο Lex μου γεμίζει την ψυχή με τα λόγια του, γιατί πραγματικά είναι ποιητής, τότε είναι δικό μου θέμα. Και αν θες να με δείχνεις με το δάχτυλο και να λες “αυτός ο τύπος ο εμπορικός που κάνει Φουρέιρα και Josephine” δεν έχει το δικαίωμα, τότε κοίτα την πάρτη σου και άσε τα πιστόλια που με κυνήγησαν στην εφηβεία μου».

@tasosxiarcho

ΦΥΓΕ ΡΕ

♬ Air Max – LEX & Dof Twogee

Διαβάστε ακόμη:

Σεισμός! Κουνήθηκε πάλι τα ξημερώματα η Ραφήνα

Φρίκη! 36χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό στη Νέα Μάκρη!!!

Έξαγοράστηκαν τα σούπερ μάρκετ “Γέγος” σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα & Κερατέα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *