25/04/2024 8:29 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποιοι μένουν σήμερα στην βίλα του Γιώργου Μαρίνου στον Νέο Βουτζά;

Η αγοραπωλησία έγινε με άκρα μυστικότητα


Τα τελευταία χρόνια επικρατεί ένα πραγματικό «μυστήριο» γύρω από το όνομα του Γιώργου Μαρίνου, για το πού μένει, αν είναι καλά στην υγεία του, αλλά και γιατί έχει επιλέξει να μην μιλάει με παλιούς του φίλους, όπως η Άννα Φόνσου. Έλαχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν σήμερα το πού ακριβώς βρίσκεται ο Γιώργος Μαρίνος, ενώ υπάρχει ανησυχία και για την υγεία του. Η βίλα πάντω στο Νέο Βουτζά έχει πουληθεί και έχει νέους ιδιοκτήτες.

Σενάρια «δίνουν και παίρνουν» για το γιατί επέλεξε να φύγει από το «Σπίτι του Ηθοποιού», αλλά και γιατί έπαψε να επικοινωνεί με φίλους και γνωστούς.

Πολλοί μιλούσαν, όμως, και για «θρίλερ» με την πολυτελή βίλα του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά, όπου είχε πέσει και θύμα ληστείας – η οποία μάλιστα του είχε κοστίσει πολύ τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά.

Όπως αποκαλύπτεται, σήμερα, το σπίτι πουλήθηκε πριν από 10 χρόνια και πλέον μένει εκεί ένα ζευγάρι επιχειρηματιών.

Η βίλα έχει πουληθεί περίπου εδώ και δέκα χρόνια. Η αγοραπωλησία έγινε με άκρα μυστικότητα. Τώρα μένει ένα ζευγάρι. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν έχουν κάνει μεγάλες αλλαγές στον εξωτερικό χώρο. Ένας λόγος που ο Γιώργος Μαρίνος πήρε την απόφαση να το πουλήσει ήταν και η ληστεία που είχε γίνει υπό την απειλή όπλου το 2012, ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός στο Mega.

Διαβάστε ακόμη:

O Kώστας Καραμανλής χειροκρότησε τη Νατάσα Παζαϊτη που έλαμψε στο σανίδι (φωτό)

Γιώργος Μαρίνος: Ρημάζει το σπίτι στο Νέο Βουτζά. Στο…σφυρί η πολυτελής βίλα του

Σεισμός: Συνεχίζονται τα ρίχτερ στη Ραφήνα και στη Νέα Μάκρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *