27/04/2024 7:04 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παναγ. Δήμας: Φεύγει από τον Πιστικίδη και πάει στον Μπουρνού! Τι λέει στην ανακοίνωση

"Επιλέγω την μελλοντική συμπόρευση με τον Ευαγγελο Μπουρνού γιατί τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.."


Όσο μπαίνουμε σε προεκλογικό κλίμα, τόσο πιο πολλές θα είναι οι… βόμβες που θα σκάνε! Σήμερα έσκασε η βόμβα στη Ραφήνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Δήμα να κουνάει το μαντήλι στην παράταξη του Βασίλη Πιστικίδη, με την οποία είχε εκλεγεί και να ανακοινώνει ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ρ-Π Βαγγέλη Μπουρνούς,

Ο Παναγιώτης Δήμας με μια επιστολή του προς τα Τοπικά ΜΜΕ εξηγεί τους λόγους αυτής της απόφασης…

Με την παρούσα επιστολή θέλω να ανακοινώσω στις φίλες και στους φίλους, συνδημότισσες και συνδημότες μου ότι μετά τη διαφαινόμενη απόφαση του Βασίλη Πιστικίδη να μην κατέλθει αυτόνομα η δημοτική παράταξη ” Νέα Αρχή” στην επόμενη αυτοδιοικητική εκλογική διαδικασία στις 8 Οκτωβρίου 2023 τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο μου δηλώνω ότι θα συνεχίσω την δική μου αυτοδύναμη παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο ως μέλος της παράταξης που εκλέχθηκα και ταυτόχρονα να ανακοινώσω την απόφαση μου για τις επόμενες εκλογές να πορευτώ με την παράταξη του νυν δημάρχου Ευαγγελου Μπουρνου αξιολογώντας και εκτιμώντας το μεγάλο έργο υποδομών που συντελείται στον τόπο μας, έργο το οποίο επιζητούσαν χρόνια οι πολίτες μας.

Τιμώ στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου και τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να τους εκπροσωπώ με το ίδιο πάθος και με το ίδιο αίσθημα ευθυνης .Θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Πιστικίδη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ως τώρα.

Επιλέγω την μελλοντική συμπόρευση με τον Ευαγγελο Μπουρνού γιατί τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.. Έχει έρθει η εποχή που πρέπει να βρούμε κοινούς τόπους συνεννόησης και να προχωρήσουμε μπροστά.

Οι καιροί επιτάσσουν συνεργασία και συμπόρευση. Ενώνουμε δυνάμεις και αφήνουμε στην άκρη τις οποίες διαφωνίες . Συνεχίζω έχοντας ως πυξίδα το συμφέρον του τόπου μας και συντάσσομαι μαζί με τον Δήμαρχο Ευαγγελο Μπουρνου σε μια προσπάθεια καθημερινής διεκδίκησης όλων αυτών που μας αξίζουν.

Διαβάστε ακόμη:

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός μετά το πιστολίδι στο Μενίδι

Τροχαίο σοκ στη Νέα Μάκρη! Οδηγός μηχανής βρέθηκε κάτω από τις ρόδες φορτηγού

Ρομά ξεσηκώθηκαν και στα Σπάτα! Άναψαν φωτιές και έκαιγαν λάστιχα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *