27/04/2024 6:49 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Καλό σου ταξίδι αξιότιμε κύριε Πολύκαρπε (Τάκη) Μαραγκουδάκη

"Ποτέ δεν έπαψες να μιλάς για κείνον, τον Λεωνίδα σου. Ήθελες πάντα να είσαι κοντά του"


Ο Πολύκαρπος Μαραγκουδάκης που σήμερα έμαθα την είδηση του θανάτου του, ήταν ένας αξιότιμος Κύριος. Τον γνώρισα αρχές της δεκαετίας του 1990, στα γραφεία της Τριγλίας. Ήταν μια εποχή που ο αείμνηστος (κι αυτός Κύριος που νιώθω ευγνώμων που τον γνώρισα) Μπάμπης Γκέρλοβας μου ζήτησε να βοηθήσω την διοίκηση της ομάδας γιατί δεν υπήρχε Γραμματέας να κρατάει πρακτικά και να βοηθάει σε κάπιες υποχρεώσεις του Συλλόγου.

Παρότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεπαν να έχω ελεύθερο χρόνο για να συμμετέχω σε συμβούλια και να παρακολουθώ από κοντά τα του Συλλόγου, προσπαθούσα όσο μπορούσα, γιατί πραγματικά αυτοί οι δύο Κύριοι με είχαν κερδίσει με τον τρόπο, το χαμόγελο και το ήθος τους. Δεν ξέρω αν πραγματικά βοήθησα σ αυτό που μου είχαν ζητήσει, όμως εγώ από αυτή την γνωριμία κέρδισα πολλά. Διότι απέκτησα δύο πολύτιμους “φίλους”, που πριν δεν τους ήξερα. Ή απλά τους είχα ακουστά.

Δεν θα ξεχάσω που οι δυό τους είχαν έρθει στην γιορτή μου, 25 Μαρτίου κρατώντας γλυκά και ποτά να μου ευχηθούν στο σπίτι και να μου πουν “Χρόνια Πολλά”. Ο ένας “έφυγε” πριν χρόνια, ο άλλος ο Πρόεδρος τότε της Τριγλίας “έσβησε” σήμερα, σκορπίζοντας θλίψη και πόνο στους οικείους του αλλά και σε όσους τον ήξεραν.

Τα τελευταία χρόνια πάντα όταν κατέβαινα στο λιμάνι λέγαμε δυό κουβέντες με τον Τάκη. Στο μαγαζί όπως πάντα. Ας είναι καλά εκεί που θα πάει. Καλό παράδεισο ναχει.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Τριγλία το πρωί, αναφέρει…

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον χαμό του Πολύκαρπου Μαραγκουδάκη, ιστορικού προέδρου του συλλόγου μας επί μία πενταετία (1989-1994).

Τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Σαν ελάχιστο δείγμα τιμής στη μνήμη του Πολύκαρπου Μαραγκουδάκη πριν από τον αυριανό αγώνα με τον Θησέα Νέας Μάκρης, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Ωστόσο η καλή του φίλη Χριστίνα Παναγιώτου αποτίοντας ως ελάχιστο φόρο τιμής έγραψε στο fb:

“Καλό σου ταξίδι στο φως, σαν εκείνο το φως του δειλινού στα Στύρα, που τόσο τα αγάπησες, γιατί εκεί έζησες τις τελευταίες ίσως όμορφες στιγμές διακοπών στη ζωή σου… Εκεί, το καλοκαίρι του 2021, άνοιξες και σε μένα την καρδιά σου και γίναμε φίλοι. Κι από τότε μιλήσαμε ξανά και ξανά. Ήσουνα σπουδαίος! Έδωσες πολλά! Σ’ εκτίμησαν και σ’ αγάπησαν πολλοί.

Η ζωή σού χάρισε όμορφη οικογένεια και επαγγελματική επιτυχία, αλλά και σου αφαίρεσε το λατρεμένο σου παιδί. Ποτέ δεν έπαψες να μιλάς για κείνον, τον Λεωνίδα σου. Ήθελες πάντα να είσαι κοντά του. Μόνο οι δυο σας…

Κι από κει ψηλά κι οι δυο σας τώρα θα προστατεύετε την αγαπημένη Πόπη, τη Δήμητρα, τον Στέλιο, τα εγγόνια και όλους, όσοι σας αγάπησαν”.

  • Σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 15:30 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον  Πολύκαρπο Μαραγκουδάκη.

Βαγγέλης Ι.

Διαβάστε ακόμη:

Τι συμβαίνει με τις απανωτές σεισμικές δονήσεις! Ανησυχία και αναστάτωση στους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής

Προσλήψεις 30 ατόμων στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας

“Γέγος” τέλος σε Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη & Αρτέμιδα! Έπεσαν οι υπογραφές

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *