24/04/2024 8:33 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλη η οικογένεια Καραμανλή στην πρώτη φωτογραφία για το 2023 στο σπίτι της Ραφήνας!

Ο τέως Πρωθυπουργός και η Νατάσα Παζαΐτη φωτογραφήθηκαν με τα δίδυμα παιδιά τους


Άκρως γιορτινή η ατμόσφαιρα στο σπίτι της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή στη Ραφήνα. Η οικογένεια του Κώστα Καραμανλή υποδέχθηκε το νέο έτος στο σπίτι τους. Ο τέως Πρωθυπουργός και η Νατάσα Παζαΐτη φωτογραφήθηκαν με τα δίδυμα παιδιά τους και έστειλαν ευχές στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Τα δίδυμα Καραμανλή γιόρτασαν τον Ιούνιο τα 19α γενέθλιά τους και απολαμβάνουν την φοιτητική ζωή. Ο Αλέξανδρος φοιτά στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και η Αλίκη στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι πολύ δεμένοι με τους γονείς τους και δεν είναι λίγες οι φορές που τους συνοδεύουν σε κοσμικά events, μονοπωλώντας τα φωτογραφικά φλας.

Η φωτογραφία της οικογένειας Καραμανλή συγκέντρωσε περισσότερα από 11.000 likes και εκατοντάδες σχόλια. Η Νατάσα Παζαΐτη και η Αλίκη Καραμανλή φόρεσαν εντυπωσιακά maxi φορέματα ενώ οι άντρες της οικογένειας επέλεξαν κοστούμι και λευκό πουκάμισο με χρωματιστή γραβάτα.

Μαμά και κόρη μοιάζουν αρκετά στα χαρακτηριστικά και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Εκεί, αποδεικνύεται πως η 19χρονη μοιάζει πολύ και στιλιστικά με τη μητέρα της.

Ο γάμος με τον Κώστα Καραμανλή και η δημιουργία οικογένειας

Ήταν 19 Ιουλίου του 1998, όταν η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003, το ζευγάρι που επί χρόνια συγκέντρωνε τα φώτα πάνω του λόγω του αξιώματος του πρώην Πρωθυπουργού, απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο, που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

Από το 2009 και έπειτα, ο πρώην Πρωθυπουργός ζει μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ όπως είναι γνωστό, η σύζυγός του αφιερώθηκε στην ιατρική και πιο συγκεκριμένα στους κλάδους της ογκοπλαστικής και της επανορθωτικής χειρουργικής μαστού.

H σπάνια έξοδος της Νατάσας Παζαΐτη με τα δίδυμα Καραμανλή στο Ηρώδειο

Τον Σεπτέμβριο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για τη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» σε μια μαγική βραδιά στο Ηρώδειο στην οποία παρευρέθηκαν αρκετοί Έλληνες celebrities.

Η Νατάσα Παζαΐτη έδωσε το παρών και είχε διαρκώς στο πλευρό της τα δύο παιδιά της (Αλέξανδρος και Αλίκη), ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη. Όλοι μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό και έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ο Προαστιακός πιάνει λιμάνι σε Λαύριο και Ραφήνα! Πότε ξεκινούν τα έργα

Τροχαίο-σοκ στη Ραφήνα! Πυροσβέστες απεγκλώβισαν γυναίκα

Νεαροί από τα Σπάτα έδωσαν ραντεβού για ξύλο στο Χαλάνδρι! Άγρια συμπλοκή – δύο τραυματίες

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *