29/03/2024 11:36 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βίντεο-ντκουμέντο! Η συμμορία με το πράσινο ΙΧ που αποπειράθηκε να διαρρήξει σπίτι στο Ντράφι

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την δράση της συμμορίας


Βίντεο-ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας την δράση της συμμορίας που χτυπά στο Ντράφι και στη Διώνη. Το πράσινο ΙΧ που χρησιμοποιούν τα μέλη της συμμορίας με τους τέσσερεις επιβάτες, οι τρεις που έκοβαν κίνηση γύρω από το σπίτι και ό ένας (οδηγός) που φυλάει τσίλιες.

Δεύτερη ημέρα του χρόνου και διαρρήκτες διακρίνονται στην κάμερα ασφαλείας σπιτιού στο Ντράφι να προσπαθούν να εισβάλουν μέσα.

Η δράση των δραστών κρατάει τέσσερα λεπτά. Στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το DEBATER, διακρίνονται στο βάθος με το πράσινο αμάξι τους να περνάνε το στενό αρχικά που βρίσκεται το σπίτι, σαν να μπερδεύονται, και στη συνέχεια κάνουν όπισθεν ώστε να μπουν.

Δείτε το βίντεο:

Βγαίνουν τρία άτομα από μέσα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και ο τέταρτος, ο οδηγός, παραμένει μέσα ώστε να φύγει ανά πάσα στιγμή.

Οι τρεις δράστες εποπτεύουν το χώρο αλλά στην αρχή για να μην δώσουν αφορμή κάνουν ότι ελέγχουν το λάστιχο του αυτοκινήτου τους.

Στη συνέχεια, κατευθύνονται προς την περίφραξη του χώρου, αλλά κάτι δεν τους πάει καλά και δεν τα καταφέρνουν με αποτέλεσμα να φύγουν.

Οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για οργανωμένη συμμορία από τη δυτική Αττική που κινείται με αυτό το όχημα. Μάλιστα το ίδιο όχημα πρέπει να εμπλέκεται και σε υποθέσεις διαρρήξεων σε όλη την Αττική από Πειραιά μέχρι Εκάλη.

Διαβάστε ακόμη:

Προαστιακός: Που θα γίνουν οι νέοι σταθμοί σε Σπάτα, Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο, Καλύβια & Κερατέα

Τρόμος στο Κορωπί! Σφαίρα καρφώθηκε στο ταβάνι (φωτό)

Ραφήνα: Αχ βρε Στέφανε! Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *