18/04/2024 8:53 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θρασύτατοι ληστές στο Κορωπί: Μετά τη διάρρηξη κοιμήθηκαν, ήπιαν μπύρες κι έφτιαξαν καφέ

Σπασμένα τζάμια, παραβιασμένες πόρτες και ανάστατα κρεβάτια αντίκρισε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι όταν επέστρεψαν σπίτι τους


Το απόλυτο σοκ βίωσαν δυο ηλικιωμένοι που επέστρεψαν από το χωριό τους όπου πήγαν για τις γιορτές και είδαν βανδαλισμένα τα πάντα στο σπίτι τους στο Κορωπί. Οι θρασύτατοι διαρρήκτες, παρανίασαν το σπίτι, ενώ μετά τη διάρρηξη κοιμήθηκαν στο κρεβάτι τους, αφού πρώτα ήπιαν μπύρες και μετά έφτιαξαν καφέ!!!

«Τα είδα όλα σπασμένα. Ένα σοκ, με κρατούσε η εγγονή μου και η κόρη μου να μην πέσω κάτω. Έτρωγα μια φέτα ψωμί και τέσσερις ελιές για να φτιάξω το σπίτι αυτό. Τι θα γίνει, πώς θα κοιμηθώ εγώ μέσα;»

Σπασμένα τζάμια, παραβιασμένες πόρτες και ανάστατα κρεβάτια είναι οι εικόνες βανδαλισμού που αντίκρισε στο σπίτι του στο Κορωπί ένα ηλικιωμένο ζευγάρι όταν επέστρεψε από το χωριό. Η ηλικιωμένη δεν αντέχει να βλέπει τους κόπους μιας ζωής κατεστραμμένους και λυγίζει. «Τρέλα. Παντού τσάντες, κουρτίνες, παντού ρούχα πεταμένα».

Από την αποθήκη του σπιτιού πήραν ένα σκεπάρνι με το οποίο έριξαν το ρολό και στη συνέχεια έσπασαν τη μπαλκονόπορτα και εισέβαλαν στο σπίτι.

«Πήραν τα εργαλεία που έχω από τον κήπο και αυτά τα εργαλεία τα δικά μου έκαναν την καταστροφή αυτήν. Η πρώτη εικόνα είναι σοκ όταν μπαίνεις στο σπίτι σου και βλέπεις αυτά τα πράγματα. Φτύσαμε αίμα και εγώ και η γυναίκα μου και βοηθούσαμε τα παιδιά όσο μπορούσαμε και να βλέπεις μετά ένα σπίτι άνω κάτω».

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες αφού κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, αποφάσισαν να μείνουν εκεί πριν αναζητήσουν χρήματα και κοσμήματα. Όπως λέει το ηλικιωμένο ζευγάρι, κοιμήθηκαν στο κρεβάτι τους, ήπιαν τις μπύρες και έφτιαξαν καφέ σαν να μη συμβαίνει τίποτα. «Ζούσε εδώ μέσα, πήρε μπυρίτσα, ήπιε, έφτιαξε καφέ κανονικά λες και ήταν νοικοκύρης, ζούσε κανονικά τη ζωή του μέσα στο σπίτι το δικό μου».

Το ζευγάρι ζει με τον φόβο. Ανησυχεί μήπως την επόμενη φορά κινδυνέψουν οι ίδιοι.
«Μας έχει γίνει φοβία και πρέπει να έχουμε τον νου μας, να κοιμάται ο ένας και να κάθεται ο άλλος να παρακολουθεί». Οι δύο ηλικιωμένοι προσπαθούν να συνέλθουν και να βάλουν σε τάξη ό,τι έμεινε από την περιουσία τους.

Διαβάστε ακόμη:

Προαστιακός: Που θα γίνουν οι νέοι σταθμοί σε Σπάτα, Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο, Καλύβια & Κερατέα

Τρόμος στο Κορωπί! Σφαίρα καρφώθηκε στο ταβάνι (φωτό)

Ραφήνα: Αχ βρε Στέφανε! Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *