29/03/2024 12:54 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Νέα Πορεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι”! Η επίσημη ανακοίνωση από την Δήμητρα Τσεβά

Η ανακοίνωση της ίδρυσης της νέας Δημοτικής παράταξης "Νέα Πορεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι"


Μπήκαμε στο 2023, μια χρονιά που θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές και πλέον αρχίζουν οι κινήσεις για τους Δήμους. Η Δήμητρα Τσεβά και επίσημα πλέον ανακοίνωσε την ίδρυση της νέας Δημοτικής παράταξης “Νέα Πορεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι”, της οποίας ηγείται και θα είναι υποψήφια δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου.

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της…

Η εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Τσεβά-Μήλα Δήμητρα, ανακοινώνει ως επικεφαλής, την ίδρυση νέας Δημοτικής παρατάξεως, για την διεκδίκηση της διοικήσεως του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με τίτλο «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για τη Ραφήνα και το Πικέρμι.

Αγαπημένοι μας συνδημότες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα του συνδυασμού μας «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για τη Ραφήνα και το Πικέρμι, για την διεκδίκηση του Δήμου μας με υποψήφια δήμαρχο την Τσεβά-Μήλα Δήμητρα του Γεωργίου. Ο συνδυασμός μας είναι μια σύγχρονη αυτοδιοικητική παράταξη, που συνδυάζει την αυδιοικητική εμπειρία των παλαιών, με τον ενθουσιασμό και τα φρέσκα οράματα των νεότερων. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να δώσουμε πραγματική φωνή σε κάθε δημότη, οποιασδήποτε ηλικιακής ή κοινωνικής ομάδας.

Έχουμε ως αρχή να απέχουμε από το «ενός ανδρός εξουσία» και από την φιλοσοφία «των δικών μας» και «των άλλων», γιατί αυτά είναι που διαχωρίζουν τους ανθρώπους και εμείς σας χρειαζόμαστε όλους ενωμένους για να δημιουργήσουμε μια νέα πορεία για την περιοχή μας.

Μπαίνουμε στην 3η δεκαετία του 21ου αιώνα και αντικρίζουμε έναν Δήμο με υποβαθμισμένες λειτουργίες και υποδομές, με «γονατισμένη» την επιχειρηματικότητα, με άνιση μεταχείριση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με παραγκωνισμένα τα δικαιώματα των ζώων και έναν εντελώς ψευδή και επιφανειακό σεβασμό προς τον πολιτισμό μας.

Όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι οι παλαιές αυτοδιοίκητες τεχνικές δεν έχουν βαθύ όραμα, δεν στελεχώνονται από νέους επιστήμονες με νέες γνώσεις , δεν έχουν σχέδιο και έχουν φαινομενική όρεξη για δουλειά. Η διοίκηση είναι εγωκεντρική. Δεν είναι εξωστρεφής.

Εμείς, είμαστε εδώ. Μόνο μαζί σας θα καταφέρουμε να προσπαθήσουμε για μια σύγχρονη, ενωμένη πόλη.

Προχωράμε στην ίδρυση δημοτικής παράταξης, με το όνομα «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για τη Ραφήνα και το Πικέρμι, ενεργοποιώντας τις κοινωνικές δυνάμεις που απαρτίζουν τους πολιτιστικούς, τους κοινωνικούς και τους αθλητικούς φορείς της πόλης, αξιοποιώντας το ανθρώπινο κεφάλαιο της πόλης μας .

Έχουμε ως στόχο να υπάρξει μια ουσιώδης αλλαγή στον τρόπο διοίκησης του Δήμου, μέσα από συνεργασίες και σύνθεση διαφορετικών απόψεων για να γίνουν όλα τα παραπάνω προβλήματα παρελθόν.

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσα από την στελέχωση ομάδων εργασίας για να διεκδικήσουμε συστηματικά πόρους χρηματοδότησης έργων από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, για την ριζική αλλαγή της εικόνας του Δήμου. Με αυτόν τον τρόπο θα βγάλουμε τον Δήμο μας από τον φοβικό απομονωτισμό του και θα έχουμε ένα περιβάλλον φιλικό για τους δημότες του αλλά και προς νέους επενδυτές.

Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία και τα εφόδια σε κάθε δημοτική ενότητα, για να αναπτύξει της δικές της ιδιαιτέρες δυνατότητες και να κάνει την καθημερινότητα των κατοίκων της να είναι ευχάριστη και λειτουργική. Όλα αυτά για να επιτύχουν θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βάση στα θέματα της υγείας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των ζώων, του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Με την υπογραφή αυτής της διακήρυξης, σηματοδοτείται η οριοθέτηση μιας Νέας Πορείας προς τους πολίτες, σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε οικισμό και γειτονιά, με αξιοκρατία, δημιουργικότητα, ίσες ευκαιρίες για όλους με αειφόρο σχεδιασμό και προπάντων εξωστρέφεια.

Θέλουμε να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του πολίτη και του τόπου μας γιατί γνωρίζουμε ότι η δύναμη του Δήμου μας είναι οι άνθρωποι μας.
Για αυτό απευθυνόμαστε προς εσάς, εάν συμμερίζεστε τις απόψεις μας εάν έχετε όραμα, όρεξη για δημιουργία, όρεξη για πρωτοτυπία να ταχθείτε στο πλευρό μας σε μια «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για τη Ραφήνα και το Πικέρμι.

Η υποψήφια Δήμαρχος

Τσεβά-Μήλα Δήμητρα

Διαβάστε ακόμη:

Προαστιακός: Που θα γίνουν οι νέοι σταθμοί σε Σπάτα, Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο, Καλύβια & Κερατέα

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τον εορτασμό των Θεοφανείων από το λιμάνι της Ραφήνας

Nέες θέσεις εργασίας σε Αρτέμιδα, Κορωπί, Γλυκά Νερά, Λαύριο

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *