26/04/2024 10:51 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διέρρηξαν το σπίτι πρώην δημάρχου Αχαρνών μέρα-μεσημέρι!

¨Τα βρήκαμε όλα σπασμένα. Δεν ξέρω αν παρακολουθούσαν τις κινήσεις μας, αλλά τα έκαναν γης μαδιάμ"


Θρασύτατοι διαρρήκτες μέρα-μεσημέρι παραβίασαν το σπίτι του πρώην δημάρχου Αχαρνών κ. Θέμη Οικονόμου στους Θρακομακεδόνες, τα έκαναν όλα άνω κάτω και τελικά έφυγαν με… ένα ρολόι κι ένα κινητό! Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνουν στο συγκεκριμένο σπίτι αφού και στο παρελθόν έχει παραβιαστεί άλλη μια φορά.

Όλα συνέβησαν στη μία το μεσημέρι, όταν οι επίδοξοι κλέφτες επί 45 λεπτά έκαναν άνω-κάτω την μονοκατοικία του κ. Οικονόμου στους Θρακομακεδόνες, πετάγοντας έξω ρούχα και αντικείμενα από ντουλάπες, σηκώνοντας κρεβάτια, ανοίγοντας συρτάρια, προκειμένου να βρουν μεγάλη λεία και να φύγουν.

Ο πρώην δήμαρχος Αχαρνών, κ. Οικονόμου, μιλώντας στο newsit.gr, περιγράφει: «Μόλις είχε φύγει ο γιος μου και γύρισε την ώρα που εκείνοι είχαν τελειώσει. Τα βρήκε όλα σπασμένα. Δεν ξέρω αν παρακολουθούσαν τις κινήσεις μας, αλλά τα έκαναν γης μαδιάμ συγκεκριμένη ώρα».

Μάλιστα ο κ. Οικονόμου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, βίντεο και φωτογραφίες με το χάος που άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι.

«Μεγάλος ο βανδαλισμός, χτύπησαν τον σκύλο μας»

Στη μονοκατοικία μένουν, όπως λέει ο κ. Οικονόμου στο newsit.gr, όλοι οικογενειακώς και επισημαίνει ότι ενώ «υπάρχει συναγερμός στο σπίτι δεν τον είχαμε ενεργοποιήσει. Δεν το σκεφτήκαμε για τόσο λίγη ώρα να τον βάλουμε. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν βρήκαν κανέναν μέσα. Μάλλον χτύπησαν τον σκύλο μας που είναι έξω στον κήπο, αλλά τον πήγαμε στον κτηνίατρο και είναι μια χαρά».

Όπως αναφέρει οι κλέφτες «δεν πήραν τίποτα ιδιαίτερο, μόνο ένα κινητό δικό μου και ένα ρολόι του γιου μου. Αλλά είναι μεγάλος ο βανδαλισμός».

Ο πρώην δήμαρχος Αχαρνών και νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου είναι ιδιοκτήτης ενός φαρμακείου στην πλατεία των Θρακομακεδόνων και τονίζει ότι «μέσα σε τέσσερα χρόνια μας έχουν ξανανοίξει το σπίτι άλλη μία φορά. Και άλλες δύο φορές έχουν διαρρήξει το φαρμακείο, το είχαν σπάσει», ενώ καταλήγει συστήνοντας σε αυτές τις περιπτώσεις «ψυχραιμία».

Διαβάστε ακόμη:

Μαρτυρία-σοκ! “Κόλλησε το όπλο στο κεφάλι της ταμία” – Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στους Θρακομακεδόνες

Το Praktiker στην Παλλήνη ανακαινίστηκε κι έγινε προσβάσιμο για όλους

Σούπερ μάρκετ “Γέγος”: Από το Πόρτο Ράφτη & την Αρτέμιδα σε Σκλαβενίτη και Μασούτη! Το deal και μια ιστορία 51 χρόνων

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *