23/04/2024 1:39 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θύελλα Ραφήνας: Μόνιμα στην κορυφή – Νίκησε και στον Άγιο ιερόθεο (3-1)

Γούλας, Χίσο και Σαντίκου τα γκολ της νίκης για τους Λιγνιτωρύχους


Η ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο θα βρει τη Θύελλα Ραφήνας στην κορυφή της κατάταξης, ακόμη κι αν θα χρειαστεί να τη μοιράζεται με τη Μαρκό.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη στο γήπεδο της Χωράφας, δυσκολεύτηκε μέχρι να κάμψει με σκορ 3-1 την αντίσταση του ουραγού, πλην βελτιωμένου, Άγιου Ιερόθεου, που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, όμως έπεσε πάνω στην πρωτοπόρο!

Μέχρι το 78ο λεπτό οι δύο ομάδες βρίσκονταν ισόπαλες στο παιχνίδι! Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 30′ με πλασέ του Γούλα σε τετ α τετ με τον Μανωλικίδη (0-1), όμως στο 65′ ήρθε η ισοφάριση από τους κιτρινόμαυρους με κεφαλιά του Τσαμπουράκη σε εκτέλεση κόρνερ.

Αφού συνήλθε από το σοκ, η Θύελλα ευτύχησε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 78ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Χίσο μετά από φάουλ του Γκούμα (1-2). Μάλιστα, στο 84′ βρήκε και τρίτο γκολ για το τελκό 1-3, επειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα και κεφαλιά του Σαντίκου.

Διαιτητές: Κακρίδης, Μουμπογιατζόγλου-Ιωαννίδης (Πειραιά)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Ίσσαρης): Μανωλικίδης, Κριτούλης (60′ Σταθακόπουλος), Πρίφτης, Ροκάκης, Βεσέλι, Κωστής, Μπιλικαΐδης, Ευθυμιάδης, Μουστάκης (80′ Μονεμβασίτης), Γκαρτζονίκας, Τσαμπουράκης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης (46′ λ.τρ. Νάκας), Φύτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης (70′ Δημητρίου), Γούλας, Μαρτίνος, Παντελίδης (85′ Δημάτσας), Χίσο, Αράπης, Γκούμας (85′ Μπαριτάκης).

  • Φωτό αρχείου

Διαβάστε ακόμη:

Παιανία: Άφησαν γαϊδουράκι έξω στον χιονιά! (βίντεο-ντροπή)

Άγνωστοι δράστες “χτύπησαν” στη Διώνη! “Κάθε μέρα και μια διάρρηξη”!!!

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Ραφήνα και Πικέρμι την Πέμπτη (9/2)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *