19/05/2024 2:06 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αγοράζει… τα πάντα και ετοιμάζεται για κάτι μεγάλο!

Οι επενδύσεις, το προσύμφωνο και η δημόσια πρόταση


Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως υπάρχει έτοιμο το πλάνο για το «επόμενο στάδιο» και για μία εξαγορά που θα προκαλέσει ντόρο. Ένα ρεπορτάζ για τον Σωκράτη Κόκκαλη που θα… συζητηθεί δημοσίευσε γνωστό οικονομικό σάιτ πριν μερικές ημέρες.

Διαβάζουμε λοιπόν στο «newmoney» ότι: Η εκρηκτική τις τελευταίες ημέρες άνοδος της μετοχής της Κλουκίνας Λάππας (Mothercare, ΕLC κ.ά.) στο Χρηματιστήριο είχε αιτία.

Η Intracom, που μετά την πώληση πολλών δραστηριοτήτων της έχει μετασχηματιστεί σε εταιρεία συμμετοχών, προχώρησε στην πρώτη της επενδυτική τοποθέτηση, αποκτώντας το ποσοστού του Λουκά Σπεντζάρη, δεύτερου μεγαλύτερου μετόχου στην Κλουκίνας – Λάππας, ενώ υπάρχει προσύμφωνο για το 46,6% που ελέγχουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι καθώς η οικογένεια Κόκκαλη θέλει να ξεκινήσει τη νέα επενδυτική της δραστηριότητα από τo προφανές, το ελληνικό real estate καθώς η Intracom Συμμετοχών (σημειωτέον, έχει συστήσει ήδη την Intracom Properties) ενδιαφέρεται κυρίως για τη μεγάλη ακίνητη περιουσία της Κλουκίνας Λάππας.

Τα ακίνητα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δύο μεγάλα ακίνητα στην οδό Ερμού, ένα στου Ρέντη, το 3ώροφο κτίριο των παλαιών γραφείων κοντά στο Ινστιτούτο Παστέρ και κάτι αποθήκες στη Θήβα. Χθες η μετοχή της Κλουκίνας-Λάππας έκλεισε με άνοδο 10,55% (στα 0,88 ευρώ) και συνολικά +70% σε 15 μόλις συνεδριάσεις. Αντίθετα, η μετοχή της Intracom ενισχύθηκε χθες μόλις κατά 1,11% (στα 1,8260 ευρώ) και χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές το τελευταίο διάστημα. Σήμερα αναμένεται ένα ακόμη πακέτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν πριν από τη δημόσια πρόταση.

Διαβάστε ακόμη:

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι στο Πόρτο Ράφτη! Κινδύνεψε η ζωή τους

Άγνωστοι δράστες “χτύπησαν” στη Διώνη! “Κάθε μέρα και μια διάρρηξη”!!!

Ραφήνα: Θλίψη στην οικογένεια Μισοκοίλη! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Δημήτρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *