20/04/2024 4:46 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέες προσλήψεις στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Σε ποιες θέσεις και τι δικαιολογητικά απαιτούνται - Όλες οι πληροφορίες


Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ανακοινώνει νέες προσλήψεις και συγκεκριμένα την πρόσληψη συνολικά δέκα (10) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στη Δ/νση Κυκλικής Οικονομίας, Ανακύκλωσης, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου…

…για την αντιμετώπιση των αναγκών του Δήμου, που προέκυψαν από τις πυρκαγιές της 19ης Ιουλίου 2022, χρονικής διάρκειας 8 μηνών, στις κάτωθι ειδικότητες, με τα εξής τυπικά προσόντα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά κατά προτεραιότητα τη συνημμένη στην παρούσα αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: protokolo@0164.syzefxis.gov.gr. ή εναλλακτικά στο Κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, επί της οδού Αραφηνίδων Αλών 12, Ραφήνα- 19009 (Πληροφορίες: Σοφία Παπαγεωργίου, Παναγιώτη Κατσαρλίνο, στα τηλ: 22943 – 21056, 21057).

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έξι (6) ημέρες και αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, και συγκεκριμένα από 21- 2-2023, ημέρα Τρίτη έως και τις 27-2-2023 ημέρα Κυριακή.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη πατώντας ΕΔΩ

Κατεβάστε την Αίτηση πατώντας ΕΔΩ 

Διαβάστε ακόμη:

Αυτοί είναι οι βιαστές της 12χρονης! Ο 49χρονος από τα Σπάτα και οι άλλοι επτά

Έρχονται στη Ραφήνα! Αλκίνοος Ιωαννίδης, Θαν. Παπακωνσταντίνου, Γκ. Μπρέγκοβιτς

Ο.Λ.Ρ! Αυτός αναλαμβάνει στην θέση της Δέσποινας Γκικάκη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *