25/04/2024 12:31 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Μαρκό βγήκε νικήτρια από το ντέρμπι της Αν. Αττικής! Κέρδισε τη Θύελλα 2-1 στη Ραφήνα (βίντεο)

Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία


Στο ντέρμπι κορυφής της Ανατολικής Αττικής που έγινε σήμερα στη Ραφήνα, η ομάδα του Μαρκόπουλου πήρε τη νίκη με 2-1, «γκρεμίζοντας» το κάστρο της Θύελλας, της οποίας επικράτησε με 2-1! Έτσι, έπιασε στην πρώτη θέση την αντίπαλό της και, μάλιστα, σε μία ευνοϊκή για εκείνη ισοβαθμία, αφού ήταν η ομάδα που είχε επικρατήσει και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία, αφού διαμαρτύρονται για τρεις φάσεις – πέναλτυ αλλ΄ακια για τον χρόνο που κράτησε ο ρέφερι στις καθυστερήσεις του ματς.

Στο γήπεδο «Π. Σκούφος» έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μπροστά σε πολλούς φιλάθλους και των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα μόλις στο 18ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ο Φουάσης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυνόμενους και ο Γκέζος με σουτ «βολίδα» την έστειλε στη γωνία της εστίας του Κουμή για το 0-1!

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και έφεραν το ματς στα ίσια. Αφού πρώτα ο Γούλας νικήθηκε από τον Βουτσελά σε πλάγιο τετ α τετ στο 21ο λεπτό, τρία λεπτά μετά (24′) ο Παντελίδης υποδέχθηκε την μπάλα έπειτα από γυριστή κεφαλιά-πάσα του Γκούμα και με δυνατό σουτ σημείωσε την ισοφάριση (1-1).

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Μαρκό πίεσε για το δεύτερο γκολ, χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες για να το πετύχει. Στο 50′ ο Κράσι πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι όμως ο Κουμής μπλόκαρε, ενώ στο 55′ η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από την κεφαλιά του ίδιου παίκτη.

Τελικά, το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 63′ έπειτα από κεφαλιά του Τσίκλου σε κόρνερ του Νατσιόπουλου, ο οποίος μόλις είχε πάρει θέση στον αγωνιστικό χώρο, αντικαθιστώντας τον Γκίκα. Στο τελευταίο ημίωρο η Θύελλα προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, επί της ουσίας όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τη φάση που θα της έφερνε το γκολ της ισοφάρισης.

Διαιτητές: Λαθύρης (Πειραιά), Κουρμαδιάς (Δωδεκανήσου)-Λεωνίδας (Τρικάλων)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Νάκας (46′ Μαργέτης (81′ Τόσκα)), Μαντζώρος, Γεωργόπουλος, Γούλας (77′ Μπρέμπος), Μαρτίνος, Παντελίδης, Δημητρίου, Χίσο, Γκούμας

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Μουστάκης. Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Τσίκλος, Πίκουλης, Φουάσης (32′ λ.τρ. Αλέμης), Γκέζος (77′ Πιέτρης), Σουλελές (77′ Βασιλειάδης), Γκίκας (63′ Νατσιόπουλος), Κράσι.

  • Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του irafina.gr

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα! Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κονταξάκης σε ηλικία 54 ετών

Αυτές είναι οι τιμές για αγορά ή ενοικίαση κατοικίας σε Ραφήνα, Πόρτο Ράφτη, Ωρωπό & Σούνιο

Πόρτο Ράφτη: Διαρρήκτες έσπασαν τα κάγκελα και άρπαξαν ότι βρήκαν (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *