22/04/2024 9:42 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tο anatolika24.gr είναι μέλος του e-Media και με υπογραφή!

Eντάσσεται στο Μητρώο των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης


Με αριθμό μητρώου 14648, το anatolika24.gr, η ενημερωτική ιστοσελίδα της Ανατολικής Αττικής, που έχει στο δυναμικό της επαγγελματίες δημοσιογράφους αναγνωρισμένα μέλη των Ενώσεων του Τύπου και δικό της ΑΦΜ, εντάσσεται στο Μητρώο των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης όπου εντάσσονται οι πιστοποιημένες – ταυτοποιημένες ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας.

Η πιστοποίηση του Υπουργείου αποτελεί και την ύψιστη επαγγελματική αναγνώριση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το anatolika24.gr στους αναγνώστες του.

Το anatolika24.gr έχει λάβει αυτή την πιστοποίηση από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στο πλαίσιο της κατάρτισης του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.

Το σήμα πιστοποίησης του Μητρώο των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης από δω και στο εξής θα βρίσκεται δίπλα στο λογότυπό μας!

 

Εκτός των άλλων, στα προνόμια των μελών του Μητρώου, συγκαταλέγεται το δικαίωμα πρόσβασης στην κρατική διαφήμιση, μέσω της εφαρμογής της νομοθεσίας για την κατανομή της, η διαπίστευση δημοσιογράφων, η συνεργασία σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων, καθώς και η δωρεάν παροχή Υπηρεσίας Εντοπισμού Λογοκλοπής, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου.

 

Η ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου βρίσκεται αναρτημένη η λίστα των πιστοποιημένων μελών του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, είναι η ακόλουθη: emedia.media.gov.gr.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *