22/04/2024 10:33 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Απίστευτες καταγγελίες από οδηγούς λεωφορείου στην Ανατολική Αττική! “Όταν βρέχει κανουμε τον σταυρό μας”

"Τα λεωφορεία στην Αρτέμιδα, στην Παλλήνη, στο Κορωπί και στα Σπάτα παίρνουν φωτιά για πλάκα"


Η τραγωδία των Τεμπών έφερε, μεταξύ άλλων, στο φως το έλλειμμά ασφάλειας στις σιδηροδρομικές γραμμές. Ωστόσο, όσοι κινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα έχουν διαπιστώσει ότι αντίστοιχο έλλειμμα εντοπίζεται και στα υπόλοιπα μέσα. Διαβάστε και ακούστε τις απίστευτες καταγγελίες...

Το OPEN και το Τώρα Μαζί παρουσίασαν την μαρτυρία ενός οδηγού αστικού λεωφορείου, ο οποίος μίλησε για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα αστικά, που κυκλοφορούν στη χώρα, με αποτέλεσμα να θέτονται σε κίνδυνο οι ζωές των επιβατών και των εργαζομένων.

«Δεν είναι μόνο η συντήρηση, είναι και βρώμικα, ο κόσμος που μπαίνει πίσω παραπονιέται συνέχεια και εμείς στην ουσία που οδηγάμε μέσα στην βρωμιά, προσπαθούμε και εμείς οι οδηγοί να κάνουμε κάποιους ελέγχους στα λεωφορεία, αλλά είναι τόσα πολλά τα προβλήματα που για να βγει η δουλειά θα πρέπει να παραλείψουμε πολλά πράγματα», ανέφερε αρχικά ο οδηγός.

Ερωτηθείς για τη φθορά που διαπιστώνεται στα ελαστικά των αστικών λεωφορείων, σημείωσε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρό ζήτημα καθώς «Τα ελαστικά είναι το “νούμερο 1” που πρέπει να κοιτάμε».

Ο οδηγός τόνισε ότι η κατάσταση τους προκαλεί φόβο κι ότι όταν βρέχει κάνουν, κυριολεκτικά τους σταυρούς τους να συμβεί κάποιο ατύχημα. «Προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο ασφαλές γίνεται από την δικιά μας μεριά, αλλά κάποια πράγματα όταν ρίχνει ένα ψιλόβροχο και έχει γλίτσα, εκεί κάνουμε τον…σταυρό μας».

Τέλος, αποκάλυψε ότι εκτός από τα προβλήματα στα ελαστικά πολλά λεωφορεία παρουσιάζουν και προβλήματα στα φρένα.«Εκτός από τα ελαστικά έχουμε προβλήματα και στα φρένα, πρέπει δηλαδή να φτάσει να χαλάσει κάτι για να φτιαχτεί. Αν κάτι δεν φθάσει στο απροχώρητο δεν αλλάζει…! Αν δεν δηλαδή το λεωφορείο δεν είναι δυνατόν να βγάλει δρομολόγιο τότε θα κάνουν μια προχειροδουλειά. Υπάρχουν και λεωφορεία που είναι καλά, αν δεν συντηρηθούν και αυτά την ίδια κατάληξη θα έχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άλλος οδηγός που κινείται στην Ανατολική Αττική είπε πως τα λεωφορεία στην Αρτέμιδα, στην Παλλήνη, στο Κορωπί και στα Σπάτα παίρνουν φωτιά για πλάκα καθώς δεν γίνεται καμία συντήρηση και οι καταλύτες είναι φραγμένοι.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *