23/04/2024 4:29 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα: Νέο τροχαίο στην Κιάφα! Λίγα μέτρα από εκεί που έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα

Στο σημείο βρέθηκαν δύο ασθενοφόρα για την μεταφορά τραυματιών, περιπολικό της Αστυνομίας όπως και όχημα της Πυροσβεστικής


Λίγα μόλις μέτρα από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν λίγες ημέρες στη Λεωφόρο Κιάφα στα Σπάτα και έχασε τη ζωή της μια γυναίκα, σημειώθηκε νέο τροχαίο στην διασταύρωση – καρμανιόλα ευτυχώς χωρίς θύματα αλλά με τραυματίες αυτή τη φορά.

Σας είχαμε ενημερώσει για την σύγκρουση των τριών οχημάτων στη Λεωφόρο Κιάφα στα Σπάτα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα. Τα δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν μετωπικά, αφού το ένα ξέφυγε της πορείας του έπεσε πάνω σε άλλο όχημα και καρφώθηκε πάνω στο τρίτο όχημα.

Σύμφωνα τώρα με όσα αναφέρει ο κ. Μανωλης Ξυλουρης, το “νέο” τροχαίο σημειώθηκε στα χαλάσματα του παλιού μοναστηριού στον Βουρβα.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο ασθενοφόρα για την μεταφορά τραυματιών, περιπολικό της Αστυνομίας όπως και όχημα της Πυροσβεστικής.

Το τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο που είχαμε το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *