21/02/2024 1:48 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσλήψεις στον Δήμο Αρτέμιδας-Σπάτων

Ποιες θέσεις αφορούν και πότε γίνεται η υποβολή αιτήσεων


Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δυο (2) ατόμων στο ΝΠΔΔ Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ», που εδρεύει στα Σπάτα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Οι θέσεις αφορούν:

ΥΕ Εργάτη/τρια για την συντήρηση και επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων – 1 άτομο

ΥΕ Γενικών Καθηκόντων – 1 άτομο

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (athlspa1@yahoo.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΝΠΔΔ Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων –Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ», Βασ. Παύλου 108 & Φλέμινγκ, Τ.Κ. 19004 Σπάτα Αττικής, απευθύνοντάς την στην Γραμματεία του ΝΠΔΔ υπόψιν κας Κωνσταντίνας Λαβδού (τηλ. Επικοινωνίας 2106633290).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές

Δείτε παρακάτω την προκήρυξη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *