26/04/2024 5:47 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ντίνα Κουτσαντωνοπούλου: Δάκρυα στον Γέρακα για τον χαμό της

"Ντίνα μας , είσαι στην καρδιά όλων μας και ελπίζουμε από εκεί ψηλά να συνεχίζεις να μας φροντίζεις έτσι όπως έκανες"


Βαρύ το πένθος στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα αλλά και σε όλες σχεδόν τις σχολικές μονάδες του Δήμου Παλλήνης για τον χαμό της Κωνσταντίνας (Ντίνας) Κουτσαντωνοπούλου.

Η κα Ντίνα, όπως την γνώριζαν όλοι, ήταν πολύ αγαπητή σε όλα τα παιδιά. Τα αγαπούσε σαν παιδιά της, τα φρόντιζε, τα πρόσεχε κι ήταν πάντα στο πλευρό τους. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, αλλά είχε εργαστεί και σε άλλες σχολικές μονάδες του Δήμου Παλλήνης. Απ΄όπου κι αν είχε περάσει όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για εκείνη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το 5ο Δημοτικό Σχολείο αναφέρεται:

Το σχολείο μας έχασε την αγαπημένη σε όλους μας ΝΤΙΝΑ. Το στήριγμα μας, την Ντίνα , που βρισκόταν όλη μέρα στο σχολείο, που ενδιαφερόταν για όλα τα παιδιά, που τα φρόντιζε να τρώνε, να τούς ζεσταίνει τα φαγητά.

Δεν έλειψε ούτε μια μέρα από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε το σχολείο μας. Ντίνα μας, είσαι στην καρδιά όλων μας και ελπίζουμε από εκεί ψηλά να συνεχίζεις να μας φροντίζεις έτσι όπως έκανες . Σε αγαπάμε και σου ευχόμαστε <<κάλο παράδεισο>>

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο χθες  Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 15:00 μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου.

Την ίδια ημέρα δεν λειτούργησε το ολοήμερο ενώ συγκεντρώθηκαν χρήματα υπέρ της οικογένειας της εκλιπούσης.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *