29/03/2024 5:25 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γέρακας: Άλλον ήθελαν να απαγάγουν κι άλλον άρπαξαν!!! – Άφησαν ελεύθερο τον 23χρονο

Απήγαγαν τον γαμπρό αντί για τον γιο του ιδιοκτήτη


Συμβαίνουν κι αυτά! Άλλον ήθελαν να απαγάγουν κι άλλον τελικά άρπαξαν. Αφού πρώτα ζήτησαν οι απαγωγείς λύτρα 100.000 ευρώ, μετά κατάλαβαν ότι πρόκειται για λάθος άνθρωπο. Έτσι άφησαν ελεύθερο τον 23χρονο που είχαν απαγάγει στον Γέρακα προσποιούμενοι τους αστυνομικούς.

Ελεύθερος χωρίς να καταβάλουν οι συγγενείς του τα λύτρα αφέθηκε ο 23χρονος που είχε πέσει θύμα απαγωγής το βράδυ της Δευτέρας στον Γέρακα. Οι απαγωγείς τον άφησαν ελεύθερο το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Πατησίων.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, οι δράστες έκαναν λάθος και απήγαγαν τον γαμπρό και όχι τον γιο του ιδιοκτήτη που ήταν και στόχος τους. Όταν κατάλαβαν το ατόπημά τους, άφησαν ελεύθερο τον νεαρό όμηρο. Ο 23χρονος κατέθεσε ήδη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ανέλαβε την έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Όπως είχε καταγγέλλει η οικογένειά του, τρεις άγνωστοι εμφανίστηκαν ως αστυνομικοί, πήραν με τη βία τον 23χρονο και αργότερα τους ζήτησαν τηλεφωνικά 100.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι δράστες τους ζήτησαν να συγκεντρώσει τα χρήματα και θα υπάρξει νέα επικοινωνία μαζί τους. Οι συγγενείς του ενημέρωσαν την αστυνομία και η Ασφάλεια Γέρακα άρχισε έρευνες, λαμβάνοντας καταθέσεις από τους συγγενείς του 23χρονου.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας αναζήτησε οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

vradini.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *