28/03/2024 3:00 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τραγικό! Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στον Μαραθώνα – Τον έψαχναν οι Λιμενικοί της Ραφήνας

Ο 69χρονος εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού. εγκλωβισμένος χωρίς τις αισθήσεις του


Ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς που οι άνδρες του Λιμενικού από τη Ραφήνα κι ένας ιδιώτης δύτης, έψαχναν από ξηράς και θαλάσσης στον Μαραθώνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Ραμνούντα, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το πρωϊ του Σαββάτου (18/3) ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για περιστατικό αγνοούμενου 69χρονου ψαροντουφεκά, στη θαλάσσια περιοχή Ραμνούντα του Δήμου Μαραθώνα.

Άμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, δύο περιπολικά οχήματα, από ξηράς, καθώς και ιδιώτης δύτης.

Ο 69χρονος εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού. εγκλωβισμένος χωρίς τις αισθήσεις του, σε βραχώδη περιοχή εντός κολπίσκου, περί τα 300 μ. νότια από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ραμνούντας, περισυνελέγη με τη συνδρομή του ιδιώτη δύτη και μεταφέρθηκε στον λιμένα Αγίας Μαρίνας.

Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο “Σισμανόγλειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *