24/04/2024 12:36 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τρόμος από φωτιά στη γραμμή 305 από Αρτέμιδα – Λεωφορείο πήρε φωτιά (video)

Επιβάτης του λεωφορείου περιγράφει τις στιγμές πανικού που επικράτησαν


Τρόμος στους επιβάτες της γραμμής 305 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Αρτέμιδα προς τον Σταθμό του Νομισματοκοπείου. Το λεωφορείο πήρε φωτιά σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στος επιβάτες και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει δυστυχώς…

Επιβάτης της γραμμής στο συγκεκριμένο λεωφορείο, ανέφερε στο irafina.gr περίπου στις 6:45 το πρωί και όταν το λεωφορείο είχε φτάσει στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, άρχισε να μυρίζει κάτι καμμένο χωρίς όμως να καταλάβει πως πρόκειται για μυρωδιά που προέρχεται από το ίδιο το λεωφορείο.

Επιβάτιδα, που είχε δει τους καπνούς, ειδοποίησε τον οδηγό του λεωφορείου ότι υπάρχει καπνός. Τότε ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα, βγήκε έξω και διαπίστωσε πως βγαίνει καπνός από τις πίσω ρόδες του λεωφορείου. Άμεσα ζήτησε από τους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα, όπως και έπραξαν.

Το συγκεκριμένο λεωφορείο, όπως μας ανέφερε ο επιβάτης ήταν από κείνα τα “καινούργια” τα μπλε που είναι διπλά (φυσαρμόνικα). 

Να τονίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λεωφορείο που εξυπηρετεί την Αρτέμιδα και τα Σπάτα πιάνει φωτιά ή παρουσιάζει κάποια βλάβη. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, η Δημοτική Αρχή αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, πρόκειται για συνηθισμένο πλέον φαινόμενο  και όλοι απλά ελπίζουμε να μην συμβεί κάτι χειρότερο.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *