25/04/2024 11:49 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παλλήνη – αποκάλυψη! Βγαίνουν οι άδειες, ξεκινούν οι εργασίες για το Cambas Park στην Κάντζα

Το επενδυτικό σχέδιο ανάπτυξης του ακινήτου απο την Ελλάκτωρ


Η διοίκηση της Ελλάκτωρ έκανε γνωστά στη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων και κάποια νέα αναφορικά με τον τομέα του Real Estate, όπου δραστηριοποιείται. Όπως για το πότε ξεκινούν τα έργα για το Cambas Park στην Κάντζα.

Σχετικά με το επενδυτικό σχέδιο ανάπτυξης του ακινήτου «Καμπάς» στην Κάντζα προσδιόρισε την εκκίνηση των κατασκευαστικών διαδικασιών στο πρώτο τρίμηνο του 2024. Όπως σημειώθηκε οι άδειες για την ανέγερση των κτιρίων αναμένονται εντός της χρονιάς.

Η διοίκηση της Ελλάκτωρ, ρωτήθηκε επιπροσθέτως μέχρι πότε θα εισπράττει έσοδα από την Αττική Οδό με δεδομένη τον εν εξελίξει διαγωνισμό της παραχώρησης του συγκεκριμένου αυτοκινητοδρόμου. Όπως είπε τα έσοδα θα συνεχίσουν να τρέχουν… μέχρι το 2027, σύμφωνα με τη συμβατική υποχρέωση που έχει η κοινοπραξία με το ελληνικό δημόσιο.

Η Αττική Οδός

Οι αναλυτές ζήτησαν επίσης την εκτίμηση της διοίκησης αναφορικά με την εξέλιξη του διαγωνισμού της Αττικής Οδού, τον οποίο διενεργεί το ΤΑΙΠΕΔ. Ο Μπουλούτας θύμισε ότι έχει οριστεί καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών από τους υποψήφιους και αυτή είναι η 29η Μαίου:

«Εργαζόμαστε για την προετοιμασία του φακέλου μας με βάση αυτό το χρονοδιάγραμμα», σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ελλάκτωρ, ο οποίος δεν απέκλεισε αλλαγή της ημερομηνίας υποβολής των προσφορών λόγω των εθνικών εκλογών. Ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για μία παράταση της προθεσμίας.

ot.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *